Hoş Geldin Bebek Hediye Bez Pastası Seti

5 Saat 17 Dakika içinde sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile bugün teslim.
749.90 TL
Ürün Kodu: 13674

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Set içerisinde;15 adet 2 numara bebek bezi, Bebek beresi, eldiven, yemek önlüğü, lavanta kesesi bulunur.
  • Set içerisin de "hoş geldin bebeğim" yazısı yer almaktadır.
  • Cinsiyet tercihinize göre Mavi veya Pembe tül ile sarılır ve özenle süslenir.
  • Tüm bebek ürünlerin de %100 sağlıklı pamuk kumaş kullanılmıştır.

Hoş Geldin Bebek Hediye Bez Pastası Seti özenle paketlenerek gönderilmektedir.

Yeni doğan bebeğiniz için bir set almak istiyor ya da doğum sonrası paketi için çalışmalara başladıysanız sizin için harika bir önerimiz var. Hoş geldin bebek hediye bez pastası seti ile bebeğinizin işine yarayacak çok sayıda ürün var diyebiliriz. 15 adet 2 numara bebek bezinin yanında bere, eldiven, yemek önlüğü ve lavanta kesesi bulunan set yalnızca kendinize değil bebek bekleyen yakınlarınız için de alınabilecek bir ürün diyebiliriz. Sevdiklerinize el emeği doğum günü hediyeleri ile kendilerini özel ve değerli hissettirebilirsiniz.

Setin kutusunun üzerine “Hoş geldin bebeğim” yazısı yer alırken hediyeyi aldığınız anne adayı ya da taze anne bu ürün karşısında oldukça şaşıracak ve çok mutlu olacak demek yanlış olmaz. Bu ürünün yanında artı olarak el emeği hediye koleksiyonundan da bir parça seçerek sevgilinizi mutlu edebilirsiniz. Bebeğin cinsiyetine göre pembe ya da mavi seçeneği de bulunan ürünü dilediğiniz şekilde tercih edebilirsiniz. Aynı zamanda setin içerisinde yer alan tüm ürünler sağlıklı %100 pamuktan üretilmiştir.

Güzel bir set halinde gönderilen bu ürün ile yeni doğan adaylarına oldukça zarif ve şık bir ürün hediye etmiş olacağınız gibi doğum öncesinde ya da taze anneye harika bir ürün vereceksiniz. Çünkü set içerisinde yeni doğan bir bebek için ne gerekiyorsa hepsi yer aldığından sizin yapmanız gereken tek şey renk seçimi yapıp siparişinizi tamamlamak diyebiliriz.