Fotoğrafınıza Özel Paspartu Kenarlı 2'li Yapışkan Çerçeve

Şimdi sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile bugün teslim.
İndirime Son
549.90 TL
456.42 TL
Ürün Kodu: 19504

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Çerçeve Ölçüsü 20 x 30 cm
  • İki adet çerçeve gönderilir.
  • Kendinden Yapışkanlıdır. Dilediğin yere yapıştır, çıkar, başka yerde yeniden kullan.
  • Dikdörtgen Çerçeve'nin arkasındaki koruyucu bandı çıkarıp duvarlara rahatça yapıştırıp iz bırakmadan çıkarabilirsin.
  • Çiviye gerek duymadan kullanabilirsin.
  • Baskılı Beyaz Renk Dekoratif Yapışan Çerçeve özenle hediye paketi yapılarak gönderilir.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Sevdiklerinize özel hissettirmenin en anlamlı yollarından biri, onların en sevilen anılarını ölümsüzleştirmektir. Fotoğrafları çerçeveleyerek evlerinde sergilemek isteyenler için harika bir hediye seçeneği sunuyoruz: Fotoğrafınıza Özel Paspartu Kenarlı 2'li Yapışkan Çerçeve.

Kişiye özel tasarımı ile dikkat çeken bu çerçeve, en güzel anılarınızı sevdiklerinizle paylaşmanızı sağlıyor. İsterseniz evinizdeki sevdiğiniz bir fotoğrafı çerçeveleyin, isterseniz de hediye edeceğiniz kişinin sevdiği bir fotoğrafı baskılatarak çerçeveleyin.

Bu özel çerçeve, fotoğrafınıza uygun olarak özel paspartu kenarlığı ile hazırlanıyor. Böylece fotoğrafınızı çerçeveye yerleştirirken sıradan çerçeve modellerinden farklı bir görünüm elde edeceksiniz.

Ayrıca, 2'li çerçevenin yapışkan özelliği sayesinde istediğiniz yere kolaylıkla asabilirsiniz. Hem ev dekorasyonunuzu güzelleştirecek hem de sevdiklerinize özel hissettirecek olan bu çerçeve, genç, yetişkin herkese hitap etmektedir.

Yıldönümü, doğum günü, sevgililer günü, yılbaşı gibi özel günlerde sevdiklerinize evlerinde her zaman hatırlayacakları bir hediye vermek isterseniz, Fotoğrafınıza Özel Paspartu Kenarlı 2'li Yapışkan Çerçeve tam da aradığınız hediye olabilir. Üstelik ürünü daha da kişiselleştirmek için çerçeve üzerine isim veya tarih gibi detaylar ekleyebilirsiniz.

Siz de sevdiklerinize en özel anılarını ölümsüzleştirmek için bu özel çerçeveyi hemen satın alabilirsiniz.