2'li Kendinden Yapışkanlı Beyaz Fotoğraf Çerçevesi

Şimdi sipariş verirseniz en geç yarın kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile yarın teslim.
İndirime Son
549.90 TL
461.92 TL
Ürün Kodu: 19503

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Çerçeve Ölçüsü 20 x 30 cm
  • İki adet çerçeve gönderilir.
  • Kendinden Yapışkanlıdır. Dilediğin yere yapıştır, çıkar, başka yerde yeniden kullan.
  • Dikdörtgen Çerçeve'nin arkasındaki koruyucu bandı çıkarıp duvarlara rahatça yapıştırıp iz bırakmadan çıkarabilirsin.
  • Çiviye gerek duymadan kullanabilirsin.
  • Baskılı Beyaz Renk Dekoratif Yapışan Çerçeve özenle hediye paketi yapılarak gönderilir.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Eğer özel bir hediye arayışındaysanız ve sevdiklerinizi mutlu etmek istiyorsanız, 2'li Kendinden Yapışkanlı Beyaz Fotoğraf Çerçevesi tam size göre! Bu çerçeveler, evde veya iş yerinde kullanabileceğiniz şık bir dekorasyon parçası olmasının yanı sıra, sevdiklerinizin gözünde özel bir yere sahip olacak.

Üstelik, çerçeveler kendinden yapışkanlı olması sayesinde duvarlara delik açma derdinden kurtulacak ve fotoğrafları sergilemek çok daha pratik olacak. Bu çerçeveler beyaz rengi ile her dekorasyona uyum sağlayabilirken, farklı boyutlardaki fotoğraf çeşitlerine uygunluğu ile de çeşitlilik sunuyor.

Yetişkin ve gençlere hediye olarak alabileceğiniz bu çerçeveler, eşinize, sevgilinize, en yakın arkadaşınıza veya kendinize alabileceğiniz hoş bir sürpriz olacaktır. Yılbaşı, doğum günü, yıldönümü gibi özel günler ile sevgililer günü gibi romantik günler için de özel bir hediye seçeneği olarak düşünebilirsiniz.

En özel anılarınızın yerini alacak fotoğraflarınıza özel bir yer açmak istemez misiniz? Kişiye özel fotoğraf çerçeveleri ile sevdiklerinizin kalbini ısıtın. Hemen sipariş verin, evinize, ofisinize veya sevdiğiniz kişinin evine özel bir hediye gönderin!