3'lü Set Fotoğraflarınıza Özel Yapışkanlı Duvar Çerçevesi - 20x30

Şimdi sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile bugün teslim.
%11 indirim
749.90 TL
667.41 TL
Ürün Kodu: 19505

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Çerçeve Ölçüsü 20 x 30 cm
  • Üç adet çerçeve gönderilir.
  • Kendinden Yapışkanlıdır. Dilediğin yere yapıştır, çıkar, başka yerde yeniden kullan.
  • Dikdörtgen Çerçeve'nin arkasındaki koruyucu bandı çıkarıp duvarlara rahatça yapıştırıp iz bırakmadan çıkarabilirsin.
  • Çiviye gerek duymadan kullanabilirsin.
  • Baskılı Beyaz Renk Dekoratif Yapışan Çerçeve özenle hediye paketi yapılarak gönderilir.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Sevdiklerinizi özel hissettirmenin en güzel yollarından biri, onların hayatındaki anıları hatırlatmak ve onlara özel bir yer sunmaktır. 3'lü Set Fotoğraflarınıza Özel Yapışkanlı Duvar Çerçevesi tam da bunu yapmanıza olanak tanıyor.

Klasik çerçevelerden farklı olarak bu üründe yapışkanlı özelliği sayesinde duvarınıza kolayca monte edebilirsiniz. Üstelik her çerçeve için özel olarak tasarlanmış alana sevdiklerinizin en güzel anılarını basarak, evinizin duvarlarını fotoğraflarla süsleyebilirsiniz.

Bu set, anneniz, eşiniz veya sevgiliniz için mükemmel bir hediye olabilir. Kendinize de bu harika üründen edinerek evinizi dekoratif bir hale getirebilirsiniz. Aynı zamanda genç, yetişkin ve 45+ yaş grubuna da hitap ediyor.

Doğum günü, sevgililer günü, anneler günü veya yılbaşı gibi özel günlerde sevdiklerinize alabileceğiniz en özel hediyelerden biri olacaktır. Üstelik fotoğraflı ve kişiye özel olarak tasarlanan bu ürün değişiklik yapabileceğiniz birçok seçeneğe sahip olduğu için, hediyenizi tam da sevdiklerinizin hayallerindeki gibi tasarlayabilirsiniz.

Unutmayın, en güzel anılarınızın sergilendiği bir ev, sıcak ve sevgi dolu atmosferiyle de sizi mutlu edecektir. Siz de şimdi bu ürünü satın alarak sevdiklerinize en özel sürprizlerden birini yapabilirsiniz.