3'lü Set Fotoğraflarınıza Özel Paspartu Kenarlı Yapışkan Duvar Çerçevesi - 20x30

Şimdi sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile bugün teslim.
%11 indirim
749.90 TL
667.41 TL
Ürün Kodu: 19506

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Çerçeve Ölçüsü 20 x 30 cm
  • Üç adet çerçeve gönderilir.
  • Kendinden Yapışkanlıdır. Dilediğin yere yapıştır, çıkar, başka yerde yeniden kullan.
  • Dikdörtgen Çerçeve'nin arkasındaki koruyucu bandı çıkarıp duvarlara rahatça yapıştırıp iz bırakmadan çıkarabilirsin.
  • Çiviye gerek duymadan kullanabilirsin.
  • Baskılı Beyaz Renk Dekoratif Yapışan Çerçeve özenle hediye paketi yapılarak gönderilir.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Fotoğraflar insanların hafızalarıdır, değerli anılarımızı saklarlar ve özel anılarımızı güzelleştirirler. Üstelik, sevdiklerimize armağan ettiğimiz birkaç fotoğraf, sevgimizi göstermenin en güzel yoludur. Eğer siz de aileniz, eşiniz, arkadaşlarınız ya da kendiniz için şık bir hediye arıyorsanız, 3'lü Set Fotoğraflarınıza Özel Paspartu Kenarlı Yapışkan Duvar Çerçevesi tam da size göre!

Bu özel ve dekoratif çerçeve seti, üç fotoğrafınızı özel hissettirecek! Fotoğraflarınızı sergilemek için muhteşem bir yöntem olan bu çerçeveler, her türlü dekorasyona uyum sağlayacak şekilde tasarlandı. Kendi fotoğraflarınızı veya sevdiklerinizin özel anılarını sergilemek için harika bir seçim.

Çerçeveleri özel kılan, paspartu kenarlarındaki özelleştirme seçeneği. Fotoğraflarınızı öne çıkaran harika renkli kenarları sayesinde, çerçeveler takıldığı duvarın en güzel parçası haline gelecektir. Ayrıca, 3'lü set şeklinde gelen bu ürün, evinizin herhangi bir duvarına mükemmel bir şekilde uyarlanabilir. Kendi tarzınızı yansıtacak bir şekilde, çerçeveleri yan yana ya da ayrı ayrı olarak kullanabilirsiniz.

Sevdikleriniz için mükemmel bir hediye seçeneği olan 3'lü Set Fotoğraflarınıza Özel Paspartu Kenarlı Yapışkan Duvar Çerçevesi, ölümsüz anılarınıza güzel bir başlangıç yaratacak. Anneler Günü, doğum günleri, sevgililer günü ya da yıldönümleri için de harika bir tercih. Kendiniz içinde bir hatıra oluşturmak istiyorsanız, hiç durmadan bu çerçeveleri sepetinize ekleyin ve tüm özel anılarınızın sergileneceği güzel bir yer oluşturun.