Eskişehir Tasarımlı Baskılı Tişört - %100 Pamuklu Kumaş

Şimdi sipariş verirseniz en geç yarın kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile yarın teslim.
%14 indirim
399.90 TL
343.91 TL
Ürün Kodu: 12111

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler

  • Su bazlı pigment boya ile insan sağlığına zarar vermeyen baskı.
  • Kumaşla bütünleşen canlı ve çıkmayan baskı.
  • Hava geçiren terletmez baskı.
  • %100 sağlıklı pamuk tişört.
  • Eskişehir Tasarımlı Baskılı Tişört özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Bir şehre duyulan aşk ve bambaşkadır. Bilenler bilirler eğer bir şehri seviyorsanız onu, her yönüyle seversiniz. Eğer siz de böyle bir aşka sahipseniz ve Eskişehirliyseniz bu tişört tam da size göre olabilir. Eskişehir Tasarımlı Baskılı Tişört hediyesini kendiniz için düşünebileceğiniz gibi bir yakınınız, sevgiliniz ya da arkadaşınız için de düşünebilirsiniz. Hediyeniz ile bir Eskişehir tutkunu olan tanıdığınızı, arkadaşınızı ya da sevgilinizi çok mutlu edebilirsiniz. Farklı ve orijinal bir hediye vermek istiyorsanız Eskişehir Tasarımlı Baskılı Tişört hediyesini seçenekleriniz arasında düşünebilirsiniz.

Bu hediyeyi uzaktaki sevgiliye sürpriz olarak da düşünebilir ve ona gönderebilirsiniz. Eskişehir’den uzakta yaşayan ve şehrini çok özleyen sevgilinize onun memleket hasretini dindirecek bir hediye verebilirsiniz. Ona alacağınız her hediye emin olun ki güzel bir sürpriz olacaktır ama Eskişehir tutkunu sevgilinize alacağınız Eskişehir Tasarımlı Baskılı Tişört hediyesi çok daha büyük bir sürpriz hediye olacaktır. Onun şehrine olan sevgisini ne kadar önemsediğinizi Eskişehir Tasarımlı Baskılı Tişört hediyesi ile bir kez daha gösterebilirsiniz.

Kadın ve erkek tişört modelleri arasında oldukça popüler olan Eskişehir Tasarımlı Baskılı Tişört hediyesi, hediye verdiğiniz kişinin oldukça hoşuna gidecek güzel bir hediye olacaktır. Su bazlı pigment boya ile insan sağlığına zarar vermeyen baskı ile yapılan Eskişehir Tasarımlı Baskılı Tişört, kumaşla bütünleşen canı ve çıkmayan baskıya sahiptir. Hava geçiren terletmez Eskişehir Tasarımlı Baskılı Tişört, % 100 sağlıklı pamuktan üretilmiştir. Eskişehir Tasarımlı Baskılı Tişört özenle hediye paketi yapılarak istediğiniz herhangi bir adrese ya da tarafınıza gönderilmektedir.

Eğer siz de sevgilinize böyle farklı ve güzel bir hediye almak vermek istiyorsanız ve sevgili tişörtleri nerede satılır diye merak ediyorsanız sitemize göz atabilirsiniz. Eskişehir Tasarımlı Baskılı Tişört hediyesini yanında sevgilinize özel yazdığınız güzel notlar, mektup ya da mesaj kartları ile verebilirsiniz. Eğer dilerseniz Eskişehir Tasarımlı Baskılı Tişörtten iki tane alıp sevgiliniz ile birlikte giyebilir ve şehrinize olan sevginizin altını birlikte çizebilirsiniz. Aşkınızı ve ne kadar uyumlu olduğunuzu Eskişehir Tasarımlı Baskılı Tişört ile herkese gösterebilirsiniz.