Eşe Öğretmenler Günü Hediyesi Kişiye Özel Mesajlı Duvar Saati

Şimdi sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile bugün teslim.
%11 indirim
499.90 TL
444.91 TL
Ürün Kodu: 16143

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • 6 mm Ahşap plaka üzerine renkli, canlı baskı alınmaktadır
  • Saat modeli 27 cm çapındadır.
  • 1 adet AA pil ile çalışmaktadır.
  • Saat mekanizması olarak ses çıkarmayan akıcı mekanizma kullanılmaktadır.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Eşiniz öğretmen ise onun öğretmenler gününe hediye olarak Eşe Öğretmenler Günü Hediyesi Kişiye Özel Mesajlı Duvar Saati tercih edebilirsiniz. Bu özel hediye eşinizin bir eş ve öğretmen olarak çok mutlu olmasını sağlayacağı gibi evinizin de en güzel köşesinde kendisine özel bir yer bulacaktır.

Özenli ve sevimli tasarımı ile dikkat çeken bu saat ile birlikte öğretmenlerin her zaman ihtiyaç duydukları zamanı ölçmek çok daha kolay bir hale gelecek. Hem eşiniz hem de öğretmen olduğundan dolayı özel bir öğretmenler günü geçirmesini sağlamak amacıyla tercih edeceğiniz bu saat kapsamında, eşinizi çok mutlu etmiş olacaksınız.

Üzerinde yapılan baskı canlı renklere sahip olup zamana bağlı olarak solma ya da silinme göstermez. Ses çıkarmayan akıcı mekanizması sayesinde de rahatlıkla her odada kullanılmaya uygun olan ürün, böylece odanızın havasını değiştirmeye de yardımcı olmaktadır. Aynı zamanda eşinizin isminin de üzerine yazılması sayesinde hediye daha da ayrıcalıklı bir hale gelmekte ve böylece öğretmenler gününü kutlamak adına doğru bir hediye anlamı taşımaktadır.