Dudak Baskılı Porselen Kupa Bardak

Şimdi sipariş verirseniz yarın kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile yarın teslim.
İndirime Son
194.90 TL
157.87 TL
Ürün Kodu: 15892

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Kupa yüksekliği: 9,5 cm çapı:8,5 cm
  • Kupanın malzeme kalınlığı 4 mm'dir.
  • Ürün Çeşidi: Porselen;  klasik beyaz porselen kupa üzerine baskı yapılır.
  • Kupanızın her iki yüzüne de baskı yapılmaktadır.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Arkadaşlarınız için özel bir hediye arıyorsanız değişik hediye fikirleri arasında öne çıkan Dudak Baskılı Porselen Kupa Bardak tercih edebilirsiniz. Özellikle kız arkadaşlarınız için uygun olacak bu özel kupa, tasarımı ile birlikte arkadaşınızı çok mutlu ederken, aynı zamanda da sıcak ya da soğuk içeceklerini en iyi ve rahat bir şekilde kullanmasına olanak tanıyacaktır.

Arkadaşınızın hediye almaktan büyük mutluluk duyacağı bu özenli kupa, ergonomik tasarımı ile birlikte kolay tutma özelliklerine sahiptir ve bu sayede evinde, işyerinde ya da istediği her yerde rahatlıkla kullanılabilecektir. Esprili tasarımı ile birlikte her kullanımda yüzünün gülmesine neden olacak olan kupa, arkadaşlarınıza verdiğiniz özel değerin de daha iyi anlaşılmasını sağlayacaktır.

Bu özellikleri bakımından sevgiliniz için de özel bir hediye olacak kupa, sevginizi göstermek ve aynı zamanda sevgilinizin sizin için ne kadar değerli olduğunu hissettirmeniz açısından da önemlidir. Çünkü onun her zaman kullanabileceği bir hediye seçerek, onu hatırladığınızı göstermeniz açısından idealdir. Porselenden yapıldığı için sağlık koşulları açısından da tamamen uygun olan ürün, aynı zamanda baskısı yüksek baskı teknolojisi ile yapıldığı için solmalara ya da silinmelere karşı dayanıklı olup her zaman rahatlıkla kullanılma özellikleri taşıyacaktır.