Witches Brew Cadı Kazanı Porselen Kupa Bardak

Şimdi sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile bugün teslim.
194.90 TL
Ürün Kodu: 15738

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Kupa yüksekliği: 9,5 cm çapı:8,5 cm
  • Kupanın malzeme kalınlığı 4 mm'dir.
  • Ürün Çeşidi: Porselen;  klasik beyaz porselen kupa üzerine baskı yapılır.
  • Kupanızın her iki yüzüne de baskı yapılmaktadır.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Sevdikleriniz için özel hediyeler arıyorsanız Witches Brew Cadı Kazanı Porselen Kupa Bardak son derece kullanışlı ve doğru bir tercih olacaktır. En güzel bardaklar arasında sevimli ve muzip mesajı ile hoş bir kullanım sağlayacak olan kupanın üzerinde Witches Brew yazısı bulunmaktadır.

Witches Brew, terminolojiye göre cadıların kazanlarında kaynattıkları ve içinde envai çeşit malzemenin olduğu karışımlara denilmektedir. Bu bakımdan bu özel tasarım kupa her çay ya da kahve içimi sırasında içeceğin daha özel bir anlama kavuşmasına neden olacaktır.

Sevgiliniz için sevgililer günü ya da doğum gününde özel bir hediye arıyorsanız, anlamlı mesajı ve şık tasarımı ile birlikte bu özel ürün doğru tercih olacaktır. Kız arkadaşınızı mutlu etmenin sade ancak etkili bir yöntemi olacak bu özel kupa her yudumda sizi mutluluk ve sevgi ile anımsamasına neden olacaktır. Sadece sevgiliniz için değil sizin için çok değerli olan arkadaşlarınız için de tercih edebileceğiniz kupa, yapısı itibariyle her zaman kullanışlılığı öne çıkaran bir özellikte olacaktır. Porselenden yapıldığı için sağlık koşulları için de tamamen uygun olan ürün, bu sayede ister sevgiliniz ister arkadaşlarınız için olsun her zaman özel bir hediye anlamı taşıyacaktır.