Diş Hekimi Babaya Hediye Esprili Kupa Bardak

5 Saat 28 Dakika içinde sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
%15 indirim
194.90 TL
165.66 TL
Ürün Kodu: 16961

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Kupa yüksekliği: 9,5 cm çapı:8,5 cm
  • Kupanın malzeme kalınlığı 4 mm'dir.
  • Ürün Çeşidi: Porselen;  klasik beyaz porselen kupa üzerine baskı yapılır.
  • Kupanızın her iki yüzüne de baskı yapılmaktadır.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Diş hekimi olan babanız için özellikle babalar günün kutlu olsun demenin en güzel yolunu Diş Hekimi Babaya Hediye Esprili Kupa Bardak ile sağlayabilirsiniz. Diş hekimi olan babalar için özel tasarlanmış bu özel kupa bardak sayesinde babalar günü başta olmak üzere tüm özel günler daha da anlamlı ve mutlu geçmeyi başarıyor. Babanızın çok seveceği ve her zaman büyük bir mutluluk ile kullanacağı kupa bardak, yoğun iş temposunda da rahatlamasını sağlayacaktır.

Diş hekimliği sürekli uğraş ve dikkat gerektiren bir alan olduğundan diş hekimi olan babanızın yoğun çalışma temposunda rahatlaması, özel bir sakinlik bulması ve sevginiz ile moral bulması için bu özel kupa bardak çok iyi bir hediye seçeneği olacaktır. Tasarımı ile birlikte babanızın çok seveceği hediyesi şimdiye kadar alacağı en özel ve anlamlı hediyelerden birisi olacak.

Porselenden yapıldığı için sağlıklı bir kullanım olanağı sunan kupa bardak, bu sayede içeceklerin tadının korunmasını sağlar. Aynı zamanda sağlıklı bir tüketim de sunar. Hem sıcak hem de soğuk içecekleri tatmak için uygun olan kupa bardak ile birlikte babanıza çok özel bir hediye verebileceksiniz.