Dedikodu Kazanı Tasarımlı Porselen Kupa Bardak

Şimdi sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile bugün teslim.
194.90 TL
Ürün Kodu: 15772

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Kupa yüksekliği: 9,5 cm çapı:8,5 cm
  • Kupanın malzeme kalınlığı 4 mm'dir.
  • Ürün Çeşidi: Porselen;  klasik beyaz porselen kupa üzerine baskı yapılır.
  • Kupanızın her iki yüzüne de baskı yapılmaktadır.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Arkadaşlıklar her zaman özeldir, çünkü arkadaş olmak yaşamda her zaman bir dayanak ve destek bulabilmek demektir. Arkadaşların olmadığı zamanlarda insanın düşmüş olduğu boşluktan, arkadaşlar sohbetleri ve destekleri ile kişiyi oradan kurtarırlar. Çoğu zaman başka kimselere, hatta en yakın kimselere bile söylenmeyecek olan şeyleri rahatlıkla arkadaşlar birbirleri arasında konuşabildikleri için de hem fikir alışverişinde bulunurlar hem de yaşamlarına yön verecek eylemlerde bulunurlar.

Tüm bu özellikler ile birlikte arkadaşlarınız için özel bir hediye tercihinde bulunmak istiyorsanız Dedikodu Kazanı Tasarımlı Porselen Kupa Bardak tercih edebilirsiniz. Kullanışlı yapısı sayesinde ev ya da ofis eşyaları olarak kullanmaya olanak tanıyacak olan bu özel kupa bardak, taşıdığı esprili mesajı sayesinde de en güzel sohbetlerinizi başlatabilmenize yardımcı olacaktır.

Arkadaşlarınız ile en güzel sohbetlerinizi başlatmanız için özel bir vesile olacak bu kupa bardak, tamamen porselenden üretildiği için sağlık koşullarına tamamen uygundur. Aynı zamanda yüksek baskı teknolojisi kullanılarak baskı yapıldığı için de silinme ya da solmalara karşı dayanıklılık vermektedir. Tüm bu özellikleri ile birlikte arkadaşlarınıza doğum günü, özel günler ya da sadece sohbet isteğinizi belirtmek için sıradan bir günde verebileceğiniz ürün, doğru ve anlamlı bir hediye olacaktır.