Bartınlılara Özel Memleket Tasarımlı Baskılı Tişört - %100 Pamuklu Kumaş

Şimdi sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile bugün teslim.
399.90 TL
Ürün Kodu: 13605

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler

  • Su bazlı pigment boya ile insan sağlığına zarar vermeyen baskı.
  • Kumaşla bütünleşen canlı ve çıkmayan baskı.
  • Hava geçiren terletmez baskı.
  • %100 sağlıklı pamuk tişört.
  • Bartınlılara Özel Memleket Tasarımlı Baskılı Tişört özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Hediye seçme işlemi hem zor hem de oldukça keyifli bir iş olarak bilinir. Sevdiklerinize alacağınız hediyenin her bakımdan kendisine hitap etmesi ve işine yarayan yaramasa dahi saklanabilir anı değerini taşıması gerekir. Tüm bunların yanına artı olarak bir de memleketine özel bir parça bulduysanız hiç durmadan o ürünü satın almalısınız. Bartınlı arkadaşınız için özel olarak tasarlanan bu ürün kendisine hem çok yakışacak hem de çok hoşuna giden bir parça olduğunu sürekli dile getirecek. Hediyenizi vermeden önce kutlamaya doğum günü şiirleri kısa bir mola vermenize olacak sağlayacak.

Romantik havadan sonra tekrar kutlamaya geri dönebilir aynı şekilde kaldığınız yerden devam ederek hediyenizi takdim edebilirsiniz. Ürünün üzerindeki Bartın esintilerini gören arkadaşınız hem çok beğenecek hem de çok gülecek çünkü ürünün baskısında yer alan temalar tamamıyla ürünü öne çıkaran yöresel mesajlardan oluşuyor. Dilerseniz evde hediye hazırlama işlemi ile de yine istediğiniz şekilde bir ürün tasarlayarak tişörtün yanına ek olarak ekleyebilirsiniz.

Bartın temalı tişört siyah ve beyaz renkten oluşuyor. Kadın ve erkek cinsiyet seçeneğiyle üretilen ürünün unisex olması hediyenin tercih edilmesinde önemli bir rol oynuyor. Pamuksu yapısıyla ürünü yaz kış her mevsim giyebilirsiniz. Üzerindeki baskılar uzun ömürlü olduğundan yıkamaya karşı hassasiyet göstermez ve dilediğiniz şekilde muhafaza edilme imkanını da beraberinde getirerek güzel bir anı olarak hafızalarda yer edinir.