Balık Burcu Arkadaşa Hediye Sihirli Porselen Kupa

Şimdi sipariş verirseniz en geç yarın kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile yarın teslim.
234.90 TL
Ürün Kodu: 15794

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Porselen Kupadır.
  • Sıcak içecek doldurulduğunda gizli resim ortaya çıkar.
  • Boyutları 8x10 cm'dir.
  • Baskı Süblimasyon
  • Kupa üzerindeki baskı uzun ömürlü ve kalıcıdır. Yıkarken ılık suda ve elle yıkamanız gerekir. Bulaşık makinesinde veya elde dahi olsa çok yüksek ısıda yıkamanız bardağınıza yapılan baskının çıkmasına sebep olabilir. Asla bulaşık makinesinde ve aşırı derece de kaynar suda yıkamayınız.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Balık burcu olan arkadaşa hediye seçiminde oldukça titiz davranmalısınız çünkü balık burçları hassas, duyarlı, sanatsal ve kolay etkilenen kimselerdir. Bu bakımdan yanlış bir hediye tercihi ile balık burcu yakınlarınızı üzebileceğiniz gibi aynı zamanda doğru hediye sonucunda da çok mutlu edebilirsiniz. Bu doğrultuda tercih edeceğiniz Balık Burcu Arkadaşa Hediye Sihirli Porselen Kupa sayesinde arkadaşınızı çok mutlu edebilirsiniz.

Bu kupa resimli hali ile balık burcu arkadaşınızın burç özelliklerini yansıtacağı gibi aynı zamanda sihirli yapısı sayesinde de hoşa gidecektir. İlk görünümü ile sade tasarıma sahip gibi görünen bardak, içine sıcak su ya da içecek koyulduğunda renk değiştirir ve balık burcunun temel görünümü yansıtır. Bu sayede arkadaşınıza ilk başta aldığınız hediyenin özelliğini göstermeyerek kendisinin keşfetmesini bekleyerek onun büyük bir şaşkınlık yaşamasına neden olabilirsiniz.

Tamamen sağlık açısından uygun olan kupa ev ve ofis ortamlarında sıcak ya da soğuk içecekleri içmek için idealdir. Ergonomik tasarımı sayesinde de rahat kullanıma sahip olan bardak, tüm bu özellikleri kapsamında balık burcu yakınlarınızı, arkadaşlarınızı ve diğer sevdiklerinizi mutlu etmenin özel bir yöntemi olarak öne çıkmaktadır. Aynı zamanda solmalara ya da silinmelere karşı da dayanıklılık göstermektedir.