Öğretmen Babaya Hediye İsme Özel Esprili Kupa Bardak

Şimdi sipariş verirseniz en geç yarın kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile yarın teslim.
İndirime Son
194.90 TL
155.92 TL
Ürün Kodu: 16956

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Kupa yüksekliği: 9,5 cm çapı:8,5 cm
  • Kupanın malzeme kalınlığı 4 mm'dir.
  • Ürün Çeşidi: Porselen;  klasik beyaz porselen kupa üzerine baskı yapılır.
  • Kupanızın her iki yüzüne de baskı yapılmaktadır.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Babalar günü tüm babalar için özel olmasına karşılık özellikle öğretmen olan babalar için daha da özeldir. Baba günü ne zaman sorusuna en güzel hediyeler ile vermek için tercih edeceğiniz Öğretmen Babaya Hediye İsme Özel Esprili Kupa Bardak öğretmen olan babanızın mutlu olmasını sağlıyor. Özel tasarımı ile evde ve okulda babanızın en sevdiği içecekleri yudumlamasını sağlayacak olan kupa bardak bu sayede babanızın günlük yaşamda sıklıkla kullanacağı bir hediye değeri taşıyor.

Babanızı çok mutlu etmek için tasarlanmış olan bardak tamamen porselenden yapılmıştır. Bu sayede sağlıklı bir içecek tüketimi sunar. Aynı zamanda içeceklerin tadının korunması için de etkili olmaktadır. Dayanıklı yapısı sayesinde uzun ömürlü bir kullanım sağlayarak tıpkı sevginiz gibi her zaman babanızı mutlu etmek için idealdir.

Babanızı mutlu edecek olan hediye üzerinde yer alan baskı da yüksek baskı kalitesine sahiptir. Böylece babanız her yudumda ona karşı beslediğiniz hisleri daha net bir şekilde görebilecek, çok özel bir mutluluk yaşayabilecek ve kendisini ayrıcalıklı sayabilecektir. Ergonomik kullanım kolaylığı sunan kupa bardak tüm sıcak ve soğuk içecekler için idealdir.