Bağımlı Kahve Severlere Özel Tasarım Not Defteri

Şimdi sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile bugün teslim.
249.90 TL
Ürün Kodu: 19394

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Ürün ölçüleri: 17x24 cm ebatlarındadır.
  • 1.8 mm mukavva lüks cilt bezi ile üretilmiştir.
  • 112 yaprak ve iplik dikişlidir.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Bu özel tasarım not defteri bağımlı kahve severler için tam da aradıkları bir hediye! Hem estetik görünümü ile göz kamaştırıyor hem de kullanışlı olması ile öne çıkıyor. Hem erkekler hem kadınlar için uygun olan bu not defteri, özellikle eşe, sevgiliye ve arkadaşa hediye almak isteyenler için harika bir seçenek.

Not defteri içerisinde bulunan 112 sayfalık yapraklar, kitap okuma listesi ve notlarınızı bir arada tutmanız için mükemmel. Ofiste kullanabileceğiniz gibi evde de kullanımı oldukça kolay. Eğer kendinize de bir hediye vermek isterseniz hemen sipariş verebilirsiniz.

Yılbaşı, doğum günü, içimden geldi gibi anlamlı günlerde sevdiklerinize verebileceğiniz bu özel tasarım not defteri, kitapsever arkadaşlarınızın da vazgeçilmezi olacak. Kendinize veya bir arkadaşa hediye almak isterseniz, bu not defteri ile yaratıcı düşüncelerinizi yazarak kağıda dökmenin keyfini çıkarabilirsiniz.

Unutmayın, içtiğimiz kahvelerle birlikte hayatımızın birçok anısı, hatıraları da biriktiriyoruz. Bu not defteri sayesinde tüm o anıları ölümsüzleştirebilirsiniz. Hemen sipariş verin ve sevdiklerinizi özel hissettirin!