Anneler Günü Hediyesi Esprili Terlik Tasarımlı Ahşap Duvar Saati

Şimdi sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile bugün teslim.
%10 indirim
499.90 TL
449.91 TL
Ürün Kodu: 16829

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • 6 mm Ahşap plaka üzerine renkli, canlı baskı alınmaktadır
  • Saat modeli 27 cm çapındadır.
  • 1 adet AA pil ile çalışmaktadır.
  • Saat mekanizması olarak ses çıkarmayan akıcı mekanizma kullanılmaktadır.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Anneye en güzel hediye almak istiyorsanız işlevsel, esprili ve sevgi dolu bir hediye tercih edebilirsiniz. Anneler Günü Hediyesi Esprili Terlik Tasarımlı Ahşap Duvar Saati sayesinde annenize başta anneler günü olmak üzere her zaman çok özel bir sürpriz yapabilecek ve yüzünde özel bir gülümseme oluşturabileceksiniz.

Anneler çocuklarından gelecek olan tüm hediyelerden büyük bir mutluluk duymalarına rağmen özellikle kendilerine özel olarak hazırlanmış hediyelerden daha fazla mutluluk duyarlar. Çünkü bu hediyeler, kendilerine ne kadar çok değer verildiğini çok daha iyi gösterir.

Bu özel saat, annenizin adına tasarlandığı için tamamen ona özel olarak hazırlanmaktadır. İşlevsel yapısı sayesinde de annelerin kullanmaktan keyif duyacakları saat üzerinde yer alan esprili tasarım ise annenizin her saate baktığında gülümsemesine de neden olacaktır. Pil ile çalışarak ekonomik kullanım sunan saat, çalışma esnasında da ses çıkarmaz ve böylece etrafına rahatsızlık vermez. Annenizin çok beğeneceği bu özel saat üzerinde yer alan baskılar yüksek baskı kalitesinde olduklarından zamana ve kullanıma bağlı olarak solma ya da silinme göstermez. Her zaman ilk günkü görünümünü koruyarak kullanım olanağı veren saat annenizi mutlu etmeniz için özel bir fırsat sunuyor.