Anne Anlamı Özel Tasarım Kalp Mother Baskılı Kupa Bardak

Ürün Kodu: 16828

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Kupa yüksekliği: 9,5 cm çapı:8,5 cm
  • Kupanın malzeme kalınlığı 4 mm'dir.
  • Ürün Çeşidi: Porselen;  klasik beyaz porselen kupa üzerine baskı yapılır.
  • Kupanızın her iki yüzüne de baskı yapılmaktadır.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Anne hediyeleri her zaman sevginin özel bir şekilde yansıması oluyorlar. Anneler, çocuklarından gelecek her hediyeden büyük mutluluk duymalarına rağmen kendileri için tasarlanmış ve büyük bir sevgi barındıran hediyelerden çok daha büyük mutluluk duyarlar. Bu yüzden anneler günü başta olmak üzere annenizi ne kadar çok sevdiğinizi her zaman özel şekilde gösterebilmek için Anne Anlamı Özel Tasarım Kalp Mother Baskılı Kupa Bardak tercih edebilirsiniz.

Küçüklüğünüzden beri her zaman yanınızda olan, en kötü zamanların kolay geçmesini, en mutlu anların da daha mutlu geçmesine yardımcı olan anneniz için özel hediyeler tercih etmek, ona verdiğiniz değeri gösterebilmeniz için özel bir fırsat sunmuş oluyor.

Bu özel tasarıma sahip olan kupa bardak, annenizin gün içerisinde; evde ya da işyerinde severek kullanacağı detaylar içerdiğinden her zaman büyük bir mutluluk yaratmayı da başarmış oluyor. Annenizin seveceği mesaj ve tasarıma sahip olan bardak porselenden yapılmıştır. Bu sayede sağlıklı bir kullanım sunduğu gibi aynı zamanda içeceklerin tadının da değişmesinin önüne geçer. Ergonomik tutuş özelliği de sunan bardak, bu sayede hafifliğiyle de öne çıkıyor. Yüksek baskı kalitesi sayesinde üzerinde yer alan baskılar uzun ömürlü kullanım sunar.