Yengeç Burcu Arkadaşa Hediye Sihirli Porselen Kupa

1 Saat 1 Dakika içinde sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
234.90 TL
Ürün Kodu: 15800

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Porselen Kupadır.
  • Sıcak içecek doldurulduğunda gizli resim ortaya çıkar.
  • Boyutları 8x10 cm'dir.
  • Baskı Süblimasyon
  • Kupa üzerindeki baskı uzun ömürlü ve kalıcıdır. Yıkarken ılık suda ve elle yıkamanız gerekir. Bulaşık makinesinde veya elde dahi olsa çok yüksek ısıda yıkamanız bardağınıza yapılan baskının çıkmasına sebep olabilir. Asla bulaşık makinesinde ve aşırı derece de kaynar suda yıkamayınız.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Özellikle yakın çevresine sıkı bağlılığı ile bilinen yengeç burçları, bu bakımdan arkadaşlıklara, sevgiye ve birbirine değer vermeye çok özen göstermektedir. Yengeç burçları, yapıları gereği çatışmadan, gerginlikten ve benzeri tatsız durumlardan uzak durmak isterler, pek çok meseleyi de sevgi temelinden çözmek isterler. Bu bakımdan kendilerine yaklaşımda sevgi ve değer gördüklerinde aşırı mutlu olurlar, bunu ona yaşatan kimseler için de yaşamlarında ayrı bir yere ayırırlar.

Tüm bu özellikleri yengeç burcu yakınlarınıza yaşatmak için Yengeç Burcu Arkadaşa Hediye Sihirli Porselen Kupa tercih edebilir ve unutamayacakları bir hediye onlara verebilirsiniz. Hediyelik kupalar arasında yengeç burçlarına özel olarak üretilmiş olan bu özel bardak, kullanım öncesinde sıradan ve sade bir bardağa benzemektedir. Ancak kullanım sırasında rengini ve desenini değiştirerek yengeç burcunun sembolünü göstermektedir.

Bu durumda ise özellikle ilk kez kullanım sırasında büyük bir şaşkınlık yaşanmakta ve kullanıcı büyük bir mutluluk duymaktadır. Yengeç burçları aynı zamanda şaşırmaktan da büyük mutluluk duydukları için tercih edeceğiniz bu özel kupa doğum günleri başta olmak üzere yıldönümleri, yeni yıl kutlamaları, iş tebrikleri gibi pek çok farklı gün ve anlam için kullanılmaya uygundur. Sağlık koşulları için de tamam zararsızdır.