Veterinerlere Özel Tasarımlı Kişiye Özel Çelik Termos

Şimdi sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile bugün teslim.
%16 indirim
694.90 TL
583.72 TL
Ürün Kodu: 12816

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • 500 ml  kapasiteye sahiptir.
  • İçi ve dışı paslanmaz çelikten üretilmiştir. (Kalite termoslarda olması beklenen içi ve dışı çelik olmasıdır)
  • Ortalama 12-16 saat sıcak veya soğuk tutma kapasitesi vardır
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Hayatlarını, hayvan dostlarımızın sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşamlarını sürdürmeye adamış veteriner hekimler ve hekim adayları, bir yakınımızsa, değer verdiğimiz biriyse mutlaka mesleklerine olan aşklarını dile getirmek isteriz.

Veterinerlere Özel Tasarımlı Kişiye Özel Çelik Termos hediyesi ile veteriner arkadaşınız, kardeşiniz, anne veya babanıza, meslek aşklarına duyduğunuz saygıyı en güzel şekilde gösterebilirsiniz. Belki de öğretmene doğum günü hediyesi olarak üniversite hocanıza küçük bir jest yapmayı düşünebilirsiniz.

Veterinerlere özel tasarımlı ve kişiye özel olması haliyle bu kullanışlı çelik termosu diğerlerinden farklı kılıyor. Günlük hayatta en çok kullandığımız şeylerden biri olan çelik termos, kişiye özel hale getirilerek veteriner bir arkadaşınız için en güzel hediye olabilir. Ofis masa aksesuarları ile de gayet uyum içinde olacak kişiye özel termos, veteriner tanıdığınızın en vazgeçilmez eşyası haline gelecek; şüpheniz olmasın.

Veterinerlere Özel Tasarımlı Kişiye Özel Çelik Termos, 500 ml kapasiteye sahip olmakla birlikte içi ve dışı tamamen paslanmaz çelikten üretildiği için de uzun ömürlüdür. Ortalama 12 ila 16 saat sıcak veya soğuk tutma kapasitesi olan bu ürün, çay—kahve tutkunu veteriner arkadaşınız için en ideal hediye olabilir. Kişiye özel tasarımı ve özenli paketlemesi ile doğum günü, yıldönümü veya yeni iş hediyesi olarak da tercih edilebilir. Ayrıca yeni mezun veteriner arkadaşınız için de tercih edebileceğiniz çelik termosun üzerine istediğiniz ad ve soy adını yazdırabilirsiniz.