Van Gogh Badem Çiçeği Tasarımlı Kitap Görünümlü Defter

Şimdi sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile bugün teslim.
199.90 TL
Ürün Kodu: 19593

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • 70gr. 128 Yaprak 256 sayfadan üretilmiştir.
  • Üstü kabartma baskılıdır.
  • Ebat : 13 X 19,5 cm.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Van Gogh'un ünlü Badem Çiçekleri tablosundan esinlenerek tasarlanan bu özel defter ile sevdiklerinize eşsiz bir hediye verebilirsiniz. Kitap görünümlü tasarımıyla hem dekoratif hem de çok işlevsel bir ürün olan bu defter, hem günlük kullanımınızda hem de özel notlarınızı saklamak için ideal.

Bu deftere sahip olmanın ayrıcalığını hissedeceksiniz. Sayfaları boş olan bu defter, hayal gücünüzü kullanmanız için çeşitli alanlar ile donatılmıştır. Dilerseniz içerisine resimlerinizi, yaratıcı fikirlerinizi veya notlarınızı yazabilirsiniz.

Bu özel defteri kendinize hediye edebileceğiniz gibi, arkadaşlarınıza veya sevdiklerinize doğum günü, sevgililer günü, yıl dönümü gibi özel günlerde hediye ederek, onların kalplerinde özel bir yer edinebilirsiniz.

Öğretmen arkadaşlarınız için de öğrencilerinin kayıtlarını tutmak veya ödevlerini not almak için seçkin bir hediye olabilir. Mimarlar gibi yaratıcı meslek grupları için de ilham kaynağı olarak beklentileri karşılayacaktır. Kurumsal şirketler de böyle özel defterleri ödül veya işiyerlerindeki ofislerinin dekorasyonu için satın alabilirler.

Hayallerinizi yazmanın ve anılarınızı saklamanın en iyi yolu olan Van Gogh Badem Çiçeği Tasarımlı Kitap Görünümlü Defter'i hemen satın alın ve sevdiklerinizi mutlu edin.