Uzaktaki Sevgiliye Hediye Ahşap Çerçeve

Şimdi sipariş verirseniz en geç yarın kargoya verilecektir.
499.90 TL
Ürün Kodu: 12219

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Masif ahşap malzemeden yapılmaktadır.,
  • Koyu Ceviz ve Natural Ahşap renk seçenekleri bulunmaktadır.
  • 21,5 x 27,5 cm çerçeve boyutu olup 15x20 cm fotoğraf alanıdır.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Aşk, öylesine yoğun ve özel bir duygudur ki araya kilometreler de girse tükenmez, kavuşma hayali ile günden güne daha da büyür. İş, okul… Nedeni ne olursa olsun araya mesafelerin girdiği ilişkiler, zor olarak nitelendirilse de sevgili için düşünülüp hayata geçirilecek romantik fikirler birlikteliğe renk getirir.

Siz de uzak mesafe ilişkisi yaşıyorsanız; aklınızdan çıkaramadığınız, özlemle sarılmak için gün saydığınız sevgilinize hediye almak istiyorsanız Hediye Sepeti olarak size önerimiz, Uzaktaki Sevgiliye Hediye Ahşap Çerçeve. Uzak mesafeli ilişkiler için özel tasarlanmış olan ahşap çerçeve, duygularınızı ifade etmek için en güzel armağan!

Uzaktaki sevgiliye sürpriz yapmak, mesafelere meydan okumak gibidir. Sürpriz olarak aldığınız hediye, uzakları bir anda yakın kılar, sevgilinizin ilişkinize duyduğu heyecanı artırır. Bu nedenle hediyenizin kişiye özel, fotoğraflı olması; aranızda mesafeler de olsa sevgilinizi her zaman seveceğiniz mesajını vermesi önemlidir. Uzaktaki Sevgiliye Hediye Ahşap Çerçeve, bu bakımdan aradığınız duygusallığı yakalayabileceğiniz hediyelik bir ürün seçeneği.

Masif ahşap malzemeden yapılan Uzaktaki Sevgiliye Hediye Ahşap Çerçevenin koyu ceviz ve natural ahşap olmak üzere iki farklı renk seçeneği bulunuyor. Çerçeve üzerindeki baskı ise oldukça özel. Uzaktaki Sevgiliye Hediye Ahşap Çerçeve, uzak mesafe ilişkisi yaşayanlara özel olduğundan baskı, farklı şehir ya da ülke ismine göre harita çizilerek yapılıyor. Haritalar arasında ise sevgilinizle kalp bağınızı temsil eden bir motif bulunuyor.

Uzaktaki Sevgiliye Hediye Ahşap Çerçeveye sevgilinizle isimlerinizin yanında özel bir mesaj yazdırma şansına sahipsiniz. Yukarıdaki örnek fotoğrafta olduğu gibi,  çerçeve üzerine “Birisi çok şey ifade ettiğinde mesafe az demektir” şeklinde romantik bir söz yazdırabilirsiniz.

Sevgilinize doğum gününde, Sevgililer Günü’nde ya da onu özlediğiniz herhangi bir zamanda hediye gönderebilir, ilişkinize küçük sürprizlerle renk katabilirsiniz. Örneğin Sevgililer Günü’nde yanında olamadığınız sevgilinize hem Uzaktaki Sevgiliye Hediye Ahşap Çerçeveyi alarak hem de uzaktaki sevgiliye Sevgililer Günü mesajı yazarak harika bir sürpriz yapabilirsiniz.

Hediye Sepeti olarak Uzaktaki Sevgiliye Hediye Ahşap Çerçeveyi siz ve sevgiliniz için özenle hediye paketi yaparak dilediğiniz adrese gönderiyoruz. Aynı gün ve ücretsiz kargo imkanımızdan faydalanmak için hemen siparişinizi oluşturabilirsiniz.