Usta Aşçılara Hediye Mutfak Önlüğü

Şimdi sipariş verirseniz yarın kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile yarın teslim.
%19 indirim
449.90 TL
364.42 TL
Ürün Kodu: 16108

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Önlükler %100 pamuk kumaştan üretilmiştir.
  • Ürün boyutu: 80x60 cm'dir.
  • Kırmızı, ve Siyah renk seçenekli
  • Su bazlı pigment boya ile insan sağlığına zarar vermeyen baskı.
  • Üzerindeki baskı uzun ömürlü olup 80 yıkamaya ( 40 derecede ) kadar dayanıklıdır.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Mutfak önlükleri tasarım açısından yemek yapmayı severler için çok önemlidir. Yemek yapmayı seven yakınlarınız için harika bir hediye tercihinde bulunmak istiyorsanız Usta Aşçılara Hediye Mutfak Önlüğü tercih edebilirsiniz. Bu özel hediye sayesinde yakınlarınızı çok mutlu edecek ve onların mutfakta daha çok zaman geçirmesini sağlayabileceksiniz.

Yemek yapmak her zaman bir sanattır ve bu sanatın en iyi şekilde icra edilmesi için gerekli araçlar bulunmaktadır. Bu araçlar arasında ise mutfak önlükleri önde gelmektedir. Özenle tasarlanmış bu mutfak önlüğü yakınlarınıza mutfakta çok daha güzel zamanların geçirmesine neden olacak.

Yemek yapmayı yaşamında önemli bir yere koymuş ve her zaman yemek yapmaktan keyif alanlar için kullanışlı olacak bu özel önlük sayesinde, yakınlarınıza unutamayacakları ve her zaman kullanacakları bir hediye verebilirsiniz. Pamuktan yapıldığı için kullanım sırasında hiçbir rahatsızlık vermeyen önlük aynı zamanda yumuşak dokusu sayesinde de kullanım rahatlığı sunmaktadır. Üzerinde yer alan su bazlı pigment boya baskı kalitesi ise göz alıcı olup önlüğün kullanımını daha ayrıcalıklı bir hale getirmektedir. Aynı zamanda yüksek baskı kalitesi sayesinde solmalara ya da silinmelere karşı da dayanıklı olan ürün tüm bu özellikleri ile birlikte uzun ömürlü kullanım sunmaktadır.