Pi Günü Tasarımlı Baskılı Tişört - %100 Pamuklu Kumaş

3 Saat 41 Dakika içinde sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
%13 indirim
399.90 TL
347.91 TL
Ürün Kodu: 12850

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler

  • Su bazlı pigment boya ile insan sağlığına zarar vermeyen baskı.
  • Kumaşla bütünleşen canlı ve çıkmayan baskı.
  • Hava geçiren terletmez baskı.
  • %100 sağlıklı pamuk tişört.
  • Pi Günü Tasarımlı Baskılı Tişört özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Pi Günü son zamanlarda tüm dünyada daha yaygın bir şekilde kutlanmaya başlandı. Pi sayısı denildiği zaman akla sadece matematikte sabit bir rakam geliyor diye düşünmeyin, özellikle Amerika başta olmak üzere pek çok ülkede bu güne büyük önem veriliyor. Her sene 14 Mart tarihinde kutlanan Pi Günü, kendi geleneklerini oluşturmaya başladı diyebiliriz. Amerikalıların kullanmış oldukları tarih formatına göre 3/14 tarihinin Pi sayısı olan 3,14 ile eşleşmesi, bugünü doğurmuş. Özellikle matematik sevdalısı sevgililer icin bu özel günü asla ıskalamayın deriz.

İnsan sağlığına zarar vermeyen bir yapıda olan bu özel tişörtle Pi Günü kutlamalarının renkli bir parçası olabilirsiniz. Kendinizi sadece pi günü ile sınırlandırmayın, bu günün anısına dilediğiniz zaman tişörtü giyebilirsiniz. Hava geçirmesi dolayısıyla kolay kolay terletmeyen tişört, canlı bir baskıya sahiptir.

Dalga dalga yayılmaya başlanan pi gününe özel olarak basılan bu sempatik tişörtün üzerinde çok şık bir pi sayısı figürü bulunmaktadır. Hem kadın hem de erkeklerin rahatlıkla tercih edebileceği tişörte Hediye Sepeti üzerinden kolayca ulaşabilirsiniz.

Bütün kartlara 6 taksit imkanı sağladığı gibi kapıda ödeme kolaylığı da sunan Hediye Sepeti, özel günlerde tam olarak aradığınız adres. Dilerseniz sevgilinize, dilerseniz arkadaşınıza, dilerseniz de çocuğa karne hediyesi olarak değerlendirebilirsiniz. Çocuğunuzun matematiğe ilgi duyması ve motive olması açısından bu hiç de fena bir hediye fikri sayılmaz.