Natural Boho Tasarımlı Porselen Kahve Kupası

5 Saat 15 Dakika içinde sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
%19 indirim
194.90 TL
157.87 TL
Ürün Kodu: 16406

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Kupa yüksekliği: 9,5 cm çapı:8,5 cm
  • Kupanın malzeme kalınlığı 4 mm'dir.
  • Ürün Çeşidi: Porselen;  klasik beyaz porselen kupa üzerine baskı yapılır.
  • Kupanızın her iki yüzüne de baskı yapılmaktadır.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Çok sevdiğiniz yakınlarınız için özel sürprizler yapmak, özellikle yakın arkadaşa doğum günü sürprizleri gerçekleştirmek istiyorsanız Natural Boho Tasarımlı Porselen Kahve Kupası harika bir seçenek oluşturuyor. Bu özel tasarıma sahip olan bardak sevdiklerinizin okulda, işte, evde ve diledikleri her yerde içeceklerini rahatlıkla içmelerini sağlarken aynı zamanda ergonomik özellikler sayesinde de rahat bir kullanım sunuyor.

Okul ve iş yaşamı özellikle yoğun tempoları yüzünden çoğu zaman yorucu olabilmektedir. Böyle anlarda sevdiklerinizin rahatlamasını sağlamak için bu kupa bardak özel bir imkân yaratacak ve içeceklerini rahatlıkla içmelerine olanak tanıyacaktır. Bu sayede sevdikleriniz için özel ve kullanışlı bir hediye tercihinde bulunarak onların mutlulukların da artmasını sağlayabileceksiniz.

Yüksek baskı kalitesi ile yapılmış olan tasarımı kullanıma ya da zamana bağlı olarak silinme ya da solma göstermez. Bu sayede her zaman kullanışlı bir yapıya sahiptir. Aynı zamanda ergonomik tutma sağlayan yapısı da hafiflik ile birleşerek daha kolay bir kulanım sunar. Porselenden yapıldığı için de sağlıklı bir kullanım imkânı yaratırken aynı zamanda içeceklerin de lezzetlerinin korunmasına yardımcı olmaktadır. Tüm bu özellikleriyle sevdiklerinizi mutlu etmenin ifadesi olan kupa bardak her zaman onlara sizi anımsatmayı başaracaktır.