Müzik Öğretmenine Hediye Kişiye Özel Çelik Termos

Şimdi sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile bugün teslim.
İndirime Son
694.90 TL
576.77 TL
Ürün Kodu: 12574

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • 500 ml  kapasiteye sahiptir.
  • İçi ve dışı paslanmaz çelikten üretilmiştir. (Kalite termoslarda olması beklenen içi ve dışı çelik olmasıdır)
  • Ortalama 12-16 saat sıcak veya soğuk tutma kapasitesi vardır
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Notalardan müzik enstrümanlarına, şarkılardan en özel melodilere ruhunuzu müzikle besleyen müzik öğretmeninize 24 Kasım Öğretmenler Günü için hediye mi arıyorsunuz? 24 Kasım tarihi yaklaşırken “Öğretmene hediye ne alınır” diye mi araştırıyorsunuz? Hediye Sepeti olarak size çok şık bir hediye önerimiz var. Müzik Öğretmenine Hediye Kişiye Özel Çelik Termos, müzik öğretmeninizin ismine özel hem şık hem de oldukça kullanışlı bir hediyelik ürün. Sol anahtarlı tasarımıyla “Müzik Öğretmeni” yazılı baskısıyla öğretmeninize unutulmaz bir armağan sunmak istiyorsanız hemen siparişinizi oluşturun deriz!

İçi ve dışı paslanmaz çelikten üretilen Müzik Öğretmenine Hediye Kişiye Özel Çelik Termos, şık olduğu kadar kullanışlı ve kaliteli bir ürün. Ortalama 12-16 saat sıcak veya soğuk tutma kapasitesi bulunan çelik termosla öğretmeniniz kışın sıcacık kahvesini, yazın da buz gibi suyunu muhafaza edebilecek. 500 ml kapasiteye sahip olan Müzik Öğretmenine Hediye Kişiye Özel Çelik Termosu müzik öğretmeniniz için arkadaşlarınızla birlikte de alabilir, onu 24 Kasım günü mutlu edebilirsiniz.

Hediye Sepeti olarak Müzik Öğretmenine Hediye Kişiye Özel Çelik Termos siparişinizi özenle hediye paketi yaparak adresinize gönderiyoruz. En güzel Öğretmenler Günü mesajları ile sunabileceğiniz çelik termos, öğretmeniniz için unutulmaz bir hediyelik olacak emin olabilirsiniz.

Tüm kredi kartlarına 6 taksit imkanı ve kapıda ödeme seçeneklerimizle alabileceğiniz termos için vakit kaybetmeden siparişinizi oluşturun, aynı gün kargo şansını kaçırmayın…