Kalabalık Ailelere Özel 7 Fotoğraflı İsimli Çam Ağacı Eteği

Şimdi sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile bugün teslim.
%17 indirim
599.90 TL
497.92 TL
Ürün Kodu: 16321

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Ürün 100 cm x 100 cm ölçülerindedir.
  • Yumuşak polar kumaştan imal edilmiştir.
  • Çam Eteğini elde yıkamaya ve aşındırıcı kullanmamaya özen gösteriniz.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Yeni yıl sahip olduğu anlamlar ile pek çok sembol ile özdeşmiştir. Bu sembollerden birisi olan yılbaşı çam ağacı da yeni yılın en önemli araçlarından birisidir. Özellikle yılbaşı ağaçları etraflarına yaymış oldukları tatlı ışıltılar ile birlikte yılbaşını daha renkli bir hale getirirken bir taraftan birbirini sevenler tarafından alınan hediyelerin de altına koyulmasını sağladıkları için özeldirler.

Bu bakımdan ailenizde özel bir yeni yıl mutluluğu yaşamak ve her aile bireyinin alacağı hediyeleri doğru şekilde görebilmesi için Kalabalık Ailelere Özel 7 Fotoğraflı İsimli Çam Ağacı Eteği harika bir kullanım imkânı yaratıyor. Kalabalık ailelere, arkadaş gruplarına ya da benzeri kutlamalara uygun olan bu ürün sevdiklerinizin fotoğraflarına yer vererek hem yılbaşı sevincini yaşayanları tek bir karede buluşturuyor hem de onların alacakları hediyelerin yerinin doğru şekilde belirlenmesine de yardımcı oluyor.

Bu özel baskı çam ağacı eteği ile birlikte sevdikleriniz ile daha da özel ve mutlu bir yılbaşı geçirebilecek, onların hediyelerinin de kendilerine doğru bir şekilde ulaşmasını sağlayabileceksiniz.