İsim ve Tarih Özelleştirmeli Ahşap Bebek Saç Fırçası

30 Dakika içinde sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
%13 indirim
449.90 TL
391.41 TL
Ürün Kodu: 19589

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Ürün Ölçüsü: 18 cm x 5 cm x 3 cm
  • Yaş Aralığı: 0-3 Yaş
  • Yumuşacık Bebeklerin Saçları için Özel Üretilmiş
  • Ahşap Kısımlar Kayın Ağacından Üretilmiştir
  • Yumuşak Yün Organik kıllardan üretilmiştir.
  • Yeni doğan bebekler için idealdir 
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Eğer hamile bir yakınınız varsa veya yeni doğmuş bir bebeğe sahipseniz onların hayatına özel bir dokunuş katmak isteyebilirsiniz. İşte tam da bu noktada, sizin için özel olarak hazırladığımız İsim ve Tarih Özelleştirmeli Ahşap Bebek Saç Fırçası ideal bir hediye seçeneği olabilir.

Bu güzel ahşap fırça, bebeğin incecik saç tellerini nazikçe tarayarak, saç derisini tahriş etmeden rahat bir taraklama deneyimi sunar. Bebeğinizin hassas cildi için premium kalitede işlenmiş olan bu fırça, ahşap sapıyla da oldukça şık bir görünüme sahip.

Üzerine isim ve tarih yazdırılabildiği için bu saç fırçası, bebeklerin dünyasına özel bir anlam katacak. Yeni doğmuş bir bebeğin adını, doğum tarihini ya da istediğiniz başka bir özel tarihi fırçanın üzerine yazdırarak, bu güzel anı ölümsüzleştirebilirsiniz.

Baby shower, doğum günü, yeni doğan veya hatta sadece bebeğe özel bir hediye arayışında olduğunuzda bu fırça şahane bir seçim olacaktır. Aynı zamanda kozmetik ve kişisel bakım ürünleri arasında da yer alan bu fırça, kaliteli malzemesi ile uzun süre kullanabileceğiniz bir üründür.

İsim ve Tarih Özelleştirmeli Ahşap Bebek Saç Fırçası, sadece size özel olarak tasarlandığı için, en özel kişiye en özel bir armağan olacaktır. Bugün sipariş verin, kısa sürede kapınızda olsun ve siz de sevdiklerinizin hayatını daha da güzelleştirin.