Gümüş İtalyan Zincirli Mineli Göz Bileklik

Şimdi sipariş verirseniz en geç yarın kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile yarın teslim.
1049.90 TL
Ürün Kodu: 20083

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Zincir 18 cm uzunluğundadır.
  • 925 ayar gümüştür.
  • Gümüş ürünlerde yapısı gereği zamanla kararma meydana gelebilir.
  • Takınızın ömrünü uzatmak ve parlaklığını kaybetmesini önlemek için; parfüm, deodorant , sabun, su ve çamaşır suyu gibi maddelerden uzak tutarak kullanmanız önerilir.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Bu şık ve anlamlı İtalyan Zincirli Mineli Göz Bileklik, sevgi ve koruma ifadesi olarak sevdiklerinizin bileğini süslemek için mükemmel bir seçimdir. Zarif İtalyan zinciri ve göz alıcı mineli göz tasarımı ile bu bileklik, 45 yaş ve üzeri kadınlara, eşe, sevgiliye, arkadaşa veya kendinize hediye olarak tercih edebileceğiniz özel bir takıdır. Yıldönümü, doğum günü, Sevgililer Günü veya geçmiş olsun dileklerinizi ifade etmek için idealdir. Takı ve aksesuar kategorisinde yer alan bu eşsiz parça, gençlerden yetişkinlere kadar her yaş grubuna hitap eden evrensel bir çekiciliğe sahiptir.

Bu bileklik, hem gündelik kullanım hem de özel günlerdeki zarif kombinler için uygun olup, sahibine şıklık ve şansın yanı sıra, nazarlardan korunma inancını da beraberinde getirir. Mineli göz detayı, hem modern hem de geleneksel tasarım unsurlarını harmanlayarak, her türlü kıyafetle mükemmel uyum sağlar. İtalyan zincirli yapısı sayesinde sağlamlık ve uzun ömürlü kullanım vaat eden bu bileklik, hediye olarak verildiğinde, sizin seçkin zevkinizi ve düşünceli yanınızı yansıtacaktır. Bu bilekliği seçerek, sevdiklerinize sadece bir aksesuar değil, aynı zamanda iyi dileklerinizi ve pozitif enerjinizi de armağan etmiş olursunuz. Her biri özenle hazırlanmış ve kalite kontrolünden geçmiş olan İtalyan Zincirli Mineli Göz Bilekliklerimiz, uzun süreli memnuniyet ve mutluluk sunmak için tasarlanmıştır. Hediye olarak sunduğunuz bu bileklik, sevdiklerinizin bileğinde parladıkça, onların sizi her zaman sevgiyle anmalarını sağlayacak.