Roma Rakamlı Tarih ve Harf Özelleştirmeli Erkek Bilekliği

Şimdi sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile bugün teslim.
399.90 TL
Ürün Kodu: 19530

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Kimyasal maddelerden ve sert zeminlerden korumanız gerekmektedir.
  • Parfüm deodarant gibi maddelerden korumak ürünün ömrünü uzatmaktadır.
  • Üründe özel kuyumculuk işçiliği mevcuttur.
  • Bileklik standart 20 cm'dir.
  • Gümüş ve Siyah kaplama renk alternatifleri mevcuttur.
  • Hasır bileklik tokası üzerine özelleştirmeniz lazer kazıma yöntemi ile yapılır.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Roma Rakamlı Tarih ve Harf Özelleştirmeli Erkek Bilekliği, özel tasarımı ve kişiselleştirme seçenekleriyle sevdiklerinize unutulmaz bir hediye sunuyor.

Kendinize ya da sevdiklerinize özel hissettirebileceğiniz bu bileklik, erkekler için harika bir aksesuar seçeneği olacaktır. Üstelik, kişiye özel olarak tasarlanabilen bileklik, Türkçe harflerle isminizin baş harfinin yanı sıra, unutulmaz tarihlerinizi de yansıtmanıza olanak tanır.

Sevgiliniz ile tanışma tarihiniz, evlilik yıl dönümünüz veya en özel anınızı bu bileklik üzerinde taşıyarak her an yanınızda taşıma imkanı sağlayabilirsiniz.

Bileklik, tüm yaş gruplarına hitap eden bir ürün olduğundan, sevgililer günü, doğum günü, yılbaşı, yıldönümleri gibi özel günlerde en özel ve anlamlı hediyelerden bir tanesi olacaktır.

Bu nedenle ilk aşkınıza, eşinize, sevgilinize ya da yakın erkek arkadaşınıza özel bir hediye arayışındaysanız, Roma Rakamlı Tarih ve Harf Özelleştirmeli Erkek Bilekliği hediye seçenekleriniz arasında yer almalıdır. Unutulmayacak bir hediye almak ve sevdiklerinize mutluluk vermek, özellikle bu bileklik ile daha da kolaylaşacaktır.