Erzurumlu Arkadaşa Hediye Kapüşonlu Sweatshirt - %100 Pamuklu Kumaş

1 Saat 58 Dakika içinde sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
%14 indirim
749.90 TL
644.91 TL
Ürün Kodu: 13766

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Su bazlı pigment boya ile insan sağlığına zarar vermeyen baskı.
  • Kumaşla bütünleşen, hava geçiren terletmez canlı ve çıkmayan baskı.
  • Renk: Siyah, Lacivert, Gri Melanj, Bordo ve Füme Rengi alternatifleri mevcuttur.
  • Beden: Kadın: XS-S-M-L-XL, Erkek: S-M-L-XL-XXL
  • %100 sağlıklı pamuk kapuşonlu sweatshirt.
  • Erzurumlu Arkadaşa Hediye Kapşonlu Sweatshirt özenle kutulanıp hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Doğum günü hediyesi yapımı sevdiklerinizi mutlu etmenin yollarından biri olarak bilinirken aynı zamanda yöresel hediyelerin de doğru bir tercih olacağını söyleyebiliriz. Sevdiklerinize kendilerini ne kadar sevdiğinizi ve değer verdiğinizi göstermek için onlara alacağınız kişiye özel bir sweatshirt alabilirsiniz. Erzurum yöresine ait detayları içerisinde barındıran kapüşonlu sweatshirt ile sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. Ürün, erkek ve kadın olmak üzere unisex üretilirken 5 farklı renk seçeneğine de sahiptir. Gri melanj, bordo, füme, siyah ve lacivert renk seçeneklerinden birini hediye edeceğiniz kişinin zevkine göre seçerek ona muhteşem bir sürpriz yapabilirsiniz.

XS bedenden XXL bedene kadar detaylı bir beden seçeneğine sahip olan ürünü dilediğiniz renk ve beden seçeneğiyle tercih edebilirsiniz. Erzurum yöresiyle ünlenen terimleri ürünün üzerinde bulabileceğiniz gibi kapüşon detayı da soğuk kış günlerinde hediye alacağınıza kişiye eşlik edecek demek yanlış olmaz. Özellikle doğum günlerinde en güzel doğum günü kutlama mesajı sizin tarafınızdan sevgilinize gitsin istiyorsanız yapmanız gereken tek şey sayfamızı ziyaret edip size göre en şık mesajı seçmek olacak.

Kumaşla bütünleşen canlı baskı tekniğiyle hava geçirmez yapısı ile terlemenin de önüne geçmiş olacaksınız. İnsan sağlığına zarar vermeyen su pigmentli boyası ile uzun ömürlü kullanım sunar ve size sadece ürünü zevkle giymek kalır. Ürün size gönderilmeden önce hediye paketi yapılarak gönderildiğinden sizin ekstra olarak paketleme işlemi yapmanıza gerek kalmaz.