Duvar Yapışkanlı Fotoğrafınıza Özel 3'lü Siyah Çerçeve - 20x30

6 Saat 36 Dakika içinde sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile bugün teslim.
İndirime Son
749.90 TL
637.41 TL
Ürün Kodu: 19511

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Çerçeve Ölçüsü 20 x 30 cm
  • Üç adet çerçeve gönderilir.
  • Kendinden Yapışkanlıdır. Dilediğin yere yapıştır, çıkar, başka yerde yeniden kullan.
  • Dikdörtgen Çerçeve'nin arkasındaki koruyucu bandı çıkarıp duvarlara rahatça yapıştırıp iz bırakmadan çıkarabilirsin.
  • Çiviye gerek duymadan kullanabilirsin.
  • Baskılı Siyah Renk Dekoratif Yapışan Çerçeve özenle hediye paketi yapılarak gönderilir.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Kendinizi veya sevdiklerinizi özel hissettirmenin en keyifli ve kalıcı yollarından biri, onların en özel anılarını ölümsüzleştirmektir. Duvar Yapışkanlı Fotoğrafınıza Özel 3'lü Siyah Çerçeve, bu amaçla harika bir hediye seçeneği olarak öne çıkıyor. Hem kadın hem erkeklerin kullanabileceği bu çerçeve, sevgililer günü, yılbaşı, doğum günü, yıldönümü gibi özel günlerde sevdiklerinizin kalbini fethetmeniz için birebir.

İsterseniz kendinize özel anılarınızı, isterseniz de sevgilinize, arkadaşınıza veya aile bireylerinize hediye edebileceğiniz bu çerçeve, kendinden yapışkanlı özelliği sayesinde duvarlarda rahatlıkla kullanılabilir. Üstelik üzerine istediğiniz fotoğrafınızı baskılatarak, kişiye özel bir hediye yapabilirsiniz.

Kaliteli malzemelerden üretilen Duvar Yapışkanlı Fotoğrafınıza Özel 3'lü Siyah Çerçeve, dekoratif ev aksesuarları arasında önemli bir yere sahip. Sevdiklerinizin özel anılarına yer vererek evlerinin her köşesinde tebessümle hatırlamalarına yardımcı olacak. Aynı zamanda fotoğrafların korunması için de özel bir alan sunarak, hatıraların güzel kalmasını sağlıyor.

Yetişkinlerin yanı sıra, gençlerin de ilgi ile kullanacağı bir hediye seçeneği olan Duvar Yapışkanlı Fotoğrafınıza Özel 3'lü Siyah Çerçeve, içimden geldiği için, kişiye özel hatıralık hediye olması nedeniyle, oldukça özel ve anlamlı bir hediye olacaktır. Siz de sevdiklerinizin kalplerinde kalıcı bir yer edinmek istiyorsanız, bu harika ürünü tercih edebilirsiniz.