2'li Set Kişiye Özel Fotoğraflı Siyah Çerçeve - 20x30

Şimdi sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile bugün teslim.
%20 indirim
549.90 TL
439.92 TL
Ürün Kodu: 19509

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Çerçeve Ölçüsü 20 x 30 cm
  • İki adet çerçeve gönderilir.
  • Kendinden Yapışkanlıdır. Dilediğin yere yapıştır, çıkar, başka yerde yeniden kullan.
  • Dikdörtgen Çerçeve'nin arkasındaki koruyucu bandı çıkarıp duvarlara rahatça yapıştırıp iz bırakmadan çıkarabilirsin.
  • Çiviye gerek duymadan kullanabilirsin.
  • Baskılı Siyah Renk Dekoratif Yapışan Çerçeve özenle hediye paketi yapılarak gönderilir.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Özel anlar ve anılar için harika bir hediye arıyorsanız 2'li Set Kişiye Özel Fotoğraflı Siyah Çerçeve tam size göre! Bu şık siyah çerçeveler özel fotoğraflarınızı sergilemek için mükemmel bir seçimdir.

Kişiye özel olarak tasarlanan bu çerçeveler, arkadaşlarınız, sevgiliniz ya da eşiniz gibi önemli kişiler için anlamlı hediye seçenekleri arasında yer alır. Şık ve modern tasarımı, evinizin herhangi bir köşesinde harika bir dekoratif öge olarak kullanmanıza olanak tanır. Ayrıca, siyah rengi sayesinde her türlü dekorasyonla uyumlu olduğunu söyleyebiliriz.

Yıldönümü, doğum günü, anneler günü ya da sevgililer günü gibi özel günlerde, 2'li Set Kişiye Özel Fotoğraflı Siyah Çerçeve, sevdiklerinize özel hissettirecek en güzel hediyelerden biridir. Ayrıca, "içimden geldi" diyerek kendinizi ödüllendirebilir ve evinizin dekorasyonunu yenileyebilirsiniz.

Her bir çerçeve, 20 cm x 30 cm boyutundaki bir fotoğrafa uyumlu olarak tasarlanmıştır ve istediğiniz fotoğrafı yükleyebilirsiniz. Bu sayede, unutulmaz anılarınızı ölümsüzleştirebilir ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.

2'li Set Kişiye Özel Fotoğraflı Siyah Çerçeve, hem gençler hem de yetişkinler için mükemmel bir hediye seçeneğidir. Sıradan hediyeler yerine, sevdiklerinizin hayatında unutulmaz bir izlenim bırakacak olan bu çerçeveleri kaçırmayın!