Kişiye Özel 3'lü Set Siyah Fotoğraf Çerçevesi - 20x30 Duvar Yapışkanlı

1 Saat 21 Dakika içinde sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
%10 indirim
749.90 TL
674.91 TL
Ürün Kodu: 19512

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Çerçeve Ölçüsü 20 x 30 cm
  • Üç adet çerçeve gönderilir.
  • Kendinden Yapışkanlıdır. Dilediğin yere yapıştır, çıkar, başka yerde yeniden kullan.
  • Dikdörtgen Çerçeve'nin arkasındaki koruyucu bandı çıkarıp duvarlara rahatça yapıştırıp iz bırakmadan çıkarabilirsin.
  • Çiviye gerek duymadan kullanabilirsin.
  • Baskılı Siyah Renk Dekoratif Yapışan Çerçeve özenle hediye paketi yapılarak gönderilir.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Kişiye özel tasarlanan 3'lü set siyah fotoğraf çerçevesi ile sevdiklerinize özel ve anı dolu bir hediye verebilirsiniz. Duvar yapışkanlı olması sayesinde istediğiniz yere kolayca yerleştirebilir, evinizin dekorasyonuna şık bir dokunuş yapabilirsiniz.

Eşinize veya sevgilinize romantik bir hediye arıyorsanız, birlikte çektirdiğiniz özel bir fotoğrafı bu çerçevelerde sergileyebilirsiniz. Anneniz veya arkadaşınızın doğum gününe özel olarak birbirinden güzel anılarınızı bu çerçevelerle canlandırabilirsiniz. Kendinize şık ve özel bir hatıra yaratmak isterseniz de en sevdiğiniz fotoğraflarınızı bu çerçevelerde tutabilirsiniz.

Bu özel set, her yaştan yetişkinin hoşuna gidecek, hem kadınlar hem de erkekler için ideal bir hediye seçeneği olacak. Ayrıca yılbaşı, yıldönümü, içimden geldi, kişiye özel gibi farklı özel günlerde hediye etmek için de harika bir seçim olacaktır.

Siz de sevdiklerinize özel bir hediye vermek istiyorsanız, Kişiye Özel 3'lü Set Siyah Fotoğraf Çerçevesi - Duvar Yapışkanlı'yı tercih edebilirsiniz. Anılarınızı ölümsüzleştirmek için siparişinizi hemen verebilirsiniz.