Dede ve Anneanne - Babaanne Tasarımlı İsme Özel Yastık

Bugün sipariş verirseniz en geç 22 Nisan Pazartesi günü kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile 22 Nisan Pazartesi günü teslim.
%19 indirim
359.90 TL
291.52 TL
Ürün Kodu: 19610

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • %100 sağlıklı baskı.
  • Kumaşla bütünleşen canlı ve çıkmayan süblime baskı.
  • 40X40 cm ölçüsünde kare yastık.
  • Yastık içi dolu kullanıma hazır olarak gelmektedir.
  • Özel dokulu kaliteli kumaş.
  • Çamaşır makinasında yıkanabilir.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Sevdiklerimizi mutlu etmenin yolu, onlara özel ve anlamlı hediyeler sunmaktan geçer. Dede, Babaanne ve Anneanne tasarımlı yastıklarımız bu özel kişilere verilebilecek en anlamlı hediyelerden biridir.

Bu yastıklarımız, isimlerinize özel olarak tasarlanır. Dede, Babaanne ya da Anneanne desenleriyle süslenir ve sevdiklerinize verilen en özel hediyelerden biri olur. Hem güzel bir dekorasyon ürünü hem de rahatlığıyla sağlıklı bir uyku için elverişlidir.

, Babaanne ve Anneanne tasarımlı yastıkları, doğum günleri, babalar günü, anneler günü, bayramlar ya da herhangi bir gün dolayısıyla vermek için uygun seçimlerdir. Hem kaliteli kumaşları hem de el işçiliği ile hazırlanmış olmaları sayesinde uzun süre kullanılabilirler.

Bir annenin, bir babaannenin ya da bir dedenin aşkı paha biçilemezdir. Onlar, bize öğrettikleri tüm hayat dersleriyle yanımızda olurlar. Bu yastıklar, anlamlı bir arka plan hikayesi olan bir hediye seçeneği sunuyor.

Kendiniz ya da sevdikleriniz için bu özel yastıklara sahip olabilirsiniz. Onların evlerinin dekorasyonunda farklı bir hava yakalamalarını sağlayacak ürünlerimiz, tamamen el yapımı olmalarından dolayı benzersiz bir görünüme sahiptir. Başkalarının evlerinde görmeye alışkın olmadığınız şık, yüksek kaliteli ve özelleştirilmiş bir yastıkla, yatak ve kanepe dekorasyonlarını mükemmel hale getirin.