Coğrafya Öğretmenlerine Hediye Kişiye Özel Kanvas Defter

Şimdi sipariş verirseniz yarın kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile yarın teslim.
299.90 TL
Ürün Kodu: 12490

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • 14 x 20 cm ölçülerindedir.
  • 100 Yaprak (200 Sayfa)
  • 90 gr Shamuo Sarı Kağıt (Çizgisiz)
  • %100 Pamuk Kanvas Kapak
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Dünya düzeninin değişmesinde, bugünkü halini almasında en önemli rol kimindir diye sorulsa akla ilk gelmesi gereken Coğrafyacılardır. Tarihin bilinen en büyük kaşifleri, Marco Polo’dan Evliya Çelebi’ye, dünya haritasını hazırlayan ilk Türk olan Piri Reis’ten, Avustralya'yı ve Antarktika'yı keşfeden James Cook’a kadar bir çokları sayılabilir. Her biri ve daha nicesi bugün bilinen haliyle Dünya’yı anlamamız ve öğrenmemiz için ömürlerini harcamış birer coğrafyacı, kaşiftir.

Günümüzde belki keşfedilecek çok yer kalmadı ama; yeryüzü, üzerinde yaşayan tüm canlılarla sürekli bir devinim halinde ve değişip gelişmeye devam ediyor. Orta okul sıralarındayken bizi bu büyülü dünya ile tanıştıran, insanlar ve yerler arasındaki neden-sonuç ilişkilerini anlayıp, kültürlere farklı bir açıdan bakmamızı sağlayan Coğrafya Öğretmenlerimizi unutmadık.

Bu 24 Kasım’da en sevilen öğretmenlere hediye etmek isteyeceğiniz bir ürün hazırladık. Coğrafya Öğretmenlerine Hediye Kişiye Özel Kanvas Defter %100 pamuk kanvas kapağı ile dikkat çekiyor. Üzerindeki canlı baskı ve sizin ekleyebileceğiniz diğer özellikleri sayesinde kişiye özel bir hale getirilebiliyor.

Çocukken bir çizgi filmde görüp; ya da bir kitapta okuduğumuz öyküden sonra hangimiz o kaşiflerden biri olmayı istemedik ki? Denizler Altında 20.000 Fersah’ı veya 80 Günde Devr-i Alem’i okuyup da merakına yenilmeyen çocuk yoktur. Bu ürünü sadece coğrafya öğretmeninize değil, içindeki çocuğu hala büyük kaşiflerin öyküleriyle besleyen bir arkadaşınıza farklı doğum günü sürprizleri arasında da düşünebilirsiniz.

Siparişinizi oluştururken, defter üzerine yazılmasını istediğiniz isim ve mesajı eklemeniz yeterli. Tüm ürünlerimiz özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir. Keyifli alışverişler dileriz.