Çelik Matara ve Ahşap Kutulu Satranç Seti

Ürün Kodu: 16667

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

Ahşap Kutulu Satranç:

  • Ahşap kutu ölçüleri 24 x 18 cm yüksekli 6 cm
  • Herbiri doğal ahşap satranç taşları
  • Metal kilitli ahşap kutu

Çelik Matara:

  • Mat siyah renkli çelik matara.
  • Matara 8 oz sıvı almaktadır (230 cc)

Shot Bardağı:

  • 4 adet paslanmaz çelik shot bardağı ve hunisi ile gönderilmektedir.
  • Paslanmaz çelik malzemeden üretilmiştir.

Çelik Matara ve Ahşap Kutulu Satranç Seti özenle hediye paketi yapılarak kargolanmaktadır.

Sevdiklerinizi mutlu edebilmek için hediyeler vermek çok önemlidir ancak sevdiklerinizin mutlu olması için doğru hediyelerin seçilmesi de önem taşımaktadır. Özellikle erkek hediye seçiminde çok daha dikkatli olunması gerekmektedir çünkü erkekler hem günlük yaşamda kullanabilecekleri hem de estetik olarak kendilerine hitap eden hediyelerden çok daha büyük mutluluk duyarlar.

Çelik Matara ve Ahşap Kutulu Satranç Seti sayesinde sevdiklerinize ayrıcalıklı bir hediye verebilirsiniz. Bu özel tasarım set içerisinde bulunan hediyeler sevdiklerinizi her zaman çok mutlu edecek ve onlara ne kadar değer verdiğinizi gösterecektir. Set içerisinde bulunan matara, paslanmaz çelikten yapılmıştır ve bu sayede sağlıklı ve dayanıklı bir kullanım sunar. Darbelere karşı da dayanıklı olan matara bu sayede uzun ömürlü bir kullanım sunmuş olur. Pratik yapısı nedeniyle içeceklerin içilmesi gereken anlarda çok kolay açılır ve kapanır. Hafifliği sayesinde rahatlıkla sevdikleriniz üzerlerinde taşıyabilirler. Paslanmaz çelik yapısı içeceklerin de tadının korunmasını sağlar.

Ahşaptan üretilen özel satranç seti de çok tercih edilen ve büyük keyif veren satranç oyunlarını çok daha eğlenceli bir hale getirmektedir. Her haliyle sevdiklerinizi çok mutlu edecek bu set sayesinde sevdiklerinize unutulmaz bir hediye verebileceksiniz.