Tiyatrocu Arkadaşa Hediye Ne Alınır? Tiyatro İle İlgili Hediyeler

Tiyatrocu Arkadaşa Hediye Ne Alınır? Tiyatro İle İlgili Hediyeler

Dünya Tiyatrolar Günü; Her yıl 27 Mart tarihinde, tüm dünyada, tiyatro grupları ve tiyatroya yakın ilgi duyanlar tarafından kutlanan, Uluslararası Tiyatrolar Birliği tarafından 1961 yılında kabul edilen bir gündür. Güzel sanatlar dalının en etkileyici kolu olan tiyatro; konuşma, hareket ve müzikle hayata geçirilen inanılmaz sahne sanatları ortaya çıkarmaktadır. Bu yüzden siz de tiyatrocu arkadaşa hediye alırken yaratıcı hediyeler düşünmelisiniz ki sanatçı arkadaşınız için sanatsal bir hediye veresiniz.

Tiyatroyla ilgilenen arkadaşlarınız için özellikle doğum günü gibi günlerde unutulmayacak hediyeler tercih edebilir ve arkadaşınızın sizi yıllar sonra bile hatırlamasını ve onunla hala aynı samimiyette kalmayı sağlayabilirsiniz. Mesela onun için tercih edeceğiniz hediye seçenekleri arasındaki kişiye özel resimli hediyeler ile tiyatrocu arkadaşınız için özel ve sanatsal ürünler alabilirsiniz. Arkadaşınız tarafından oldukça beğenilecek olan bu özel hediye seçenekleri ile Dünya tiyatrolar gününü en iyi şekilde kutlayabileceksiniz.

Tiyatrocu birine ne hediye alınır?” yaklaşan Dünya Tiyatrolar Günü öncesinde arama motorlarında sıklık ile araştırılan konuların başında gelmektedir. HediyeSepeti ekibi olarak bizler, diğer özel günlerinizde olduğu gibi bugün de yanınızda olduğumuzu hissettirmek adına, sizler için tiyatrocu yakınlarınıza alabileceğiniz tasarımlarımızın listesini derledik.

Kişiye Özel Defter

tiyatrocuya hediye

HediyeSepeti ekibi olarak tasarlamış olduğumuz ürünlerden biri olan renkli defter modelimiz, üzerine isim yazılabilmesi özelliği sayesinde tamamen tiyatrocu yakınınız için özel olarak üretilmiş bir ürün haline dönüşmektedir. Tiyatrocu yakınınızın programını yazabileceği, kendi ya da işi ile ilgili notlar alabileceği ya da sadece bir günlük olarak kullanabileceği bu sade ama şık tasarımlı ürün, yaklaşan Dünya Tiyatrolar Günü için oldukça ideal bir hediyedir.

Hem kadın hem de erkek yakınlarınıza gönül rahatlığı ile hediye edebileceğiniz işlevsel bir hediye olan bu defter, mor, yeşil, pembe ve sarı renk seçeneklerine sahiptir. Bu özelliği sayesinde yakınınızı renk zevkine göre tercih edebileceğiniz bu ürün, klişelerin dışında, her zaman kullanılabilecek olan bir hediye olarak ön plana çıkmaktadır.

Kişiye Çelik Termos

tiyatrocu ile ilgili hediyeler

Tiyatrocular, yaptıkları iş gereği ses tellerini sürekli olarak aktif kullanmak zorunda olan kişilerdir. Bu neden ile ses tellerinin tahriş olmaması ya da ağız kuruluklarını gidermek için sıklık ile sıvı tüketmeleri gerekmektedir. Bu noktada onlara verilebilecek olan en güzel ve en işlevsel hediyelik ürünlerden biri olarak karşınıza çıkarttığımız çelik termos modelimiz hem sıcak içeceklerin hem de soğuk içeceklerin muhafaza edilmesi konusunda oldukça başarılı bir performans sergilemektedir.

Sıcak ve soğuk içeceklerin yanında taneli içeceklerin ya da gıdaların muhafaza edilmesi için de uygun olan çelik termos modelimiz, üzerine hediye sahibinin isminin kazınması sayesinde kişisel tasarımlı bir hediyeye dönüşmektedir. Bu sayede hediye sahibinin kendisini çok daha değerli hissetmesini sağlayacak olan bu ürün, çok yönlü kullanımı ve malzemelerinin kalitesi sayesinde uzun ömürlü kullanımı garanti etmektedir.

Kişiye Özel 2’li  Viski Kadeh Seti

tiyatro gününe özel hediyeler

Tiyatrocular, görsel zevkleri gelişmiş olan insanlardır. Bu enden ile onlara verilecek olan hediyelerin de gösterişli, hoş bir görselliğe sahip olması gerekmektedir. Bu noktada HediyeSepeti ekibi olarak geliştirmiş olduğumuz ürünlerimizden biri olan altın varaklı viski kadeh setimi modelimiz, tam olarak tiyatrocuya hediye kategorisinde ele alınabilecek görselliğe sahiptir.

2’li viski seti modelimiz 12’li doğal viski taşı ile gönderilmektedir. Viski taşları, bardağın içine konan viskinin soğukluğunun uzun süre boyunca muhafaza edilmesini sağlayan, özel parçalardır. Bu tasarımımızda kullandığımız taşların doğal maddelerden üretilmiş olması, sağlıklı tüketimi garanti etmektedir. Ek olarak viski bardaklarının üzerine hediye sahibinin isminin işlenebilmesi, hediyelik ürünü kişiye özel bir tasarıma dönüştürmektedir. Bu sayede manevi bir hediyeye dönüşen ürünümüz, hediye sahibi yakınınızın kendini daha da özel hissetmesini ve her yudumda sizleri hatırlamasını sağlamaktadır.

 Konsept Hediye Kutusu

tiyatro ile ilgili hediyeler

HediyeSepeti ekibi olarak tasalarmış olduğumuz hediyelik ürünlerimizden biri olan motto tasarımlı hediye kutumuz, tek ürün görünümündedir. Ancak içerisinde kişisel kullanıma uygun birçok hediyeyi barındıran bu modelimiz, bu özelliği ile hediye sahibine güzel bir sürpriz olarak sunulmaktadır.

Hediye kutusu modelimizin içerisinde yer alan ve yakınınızın kullanımına sunulan hediyelik ürünler, şu şekildedir:

  • İçi ve dışı paslanmaz çelikten üretilmiş olan, kupa termos
  • 100 yaprak büyüklüğünde, kanvas defter
  • Özel seri çikolata
  • Shine Like Stars dizaynlı motto kartı
Yukarıda içeriği belirtilmiş olan hediye kutusu modelimiz, her bir ürünün kaliteli malzemelerden üretilmiş olması sayesinde, uzun süreli kullanımı garanti etmektedir. Ürünlerin özel bir tasarıma sahip olması, hediye sahibinin kendisini özel hissetmesine aracılık etmekte ve ürünlerin kullanımı boyunca sizlerin hatırlanmasını sağlamaktadır. Tiyatrocu yakınınızın tarzına uygun olan dizayn edilmiş olan bu hediyelik ürünler, güzel bir Dünya Tiyatrolar Günü hediyesi olarak sizlere sunulmaktadır.

Rakı Kadehi ve Sürahi Seti

tiyatrocu birine ne hediye alınır

Gündelik hayat içerisinde alkol kullanmayı tercih eden tiyatrocu yakınlarınıza, Dünya Tiyatrolar Günü hediyesi olarak tercih edebileceğiniz ürünlerimizden biri olan rakı kadehi ve sürahi seti modelimiz, şık kutusu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmaktadır. Hem oda dekorasyonu içerisinde kullanıma uygun bir aksesuar olarak hem de rakı kadehlerini muhafaza etmek amacı ile kullanılabilecek olan bu kutu, ahşap malzemeden üretilmiştir.

Rakı kadehi ve sürahi seti modelimizin içerisinde, 2 adet rakı kadehi bulunmaktadır. Ayrıca setin içerisinde bir adet duble metre ve bir adet rakı ansiklopedisi bulunmaktadır. Özel bir hediye paketi içerisinde teslim edilen bu ürün, rakı sever yakınlarınıza her yudumda sizleri hatırlatacaktır.

İsme Özel Emoji Baskılı Esprili Çorap

tiyatro hediyeleri

Tiyatrocular, genel olarak toplum içerisinde yer alan diğer vatandaşlardan tarzları ile ayrılabilmektedirler. Çılgın ve farklı giyim tarzları ile dikkat çeken tiyatrocu yakınlarınıza Dünya Tiyatrolar Günü kutlaması ya da sıradan bir günün anlamlı bir güne dönüştürülebilmesi için hediye edebileceğiniz en güzel ürünler, onların tarzına hitap edebilecek nitelikte olan ürünlerdir. Bu noktada sizleri, HediyeSepeti ekibi olarak tasarlamış olduğumuz emoji baskılı esprili çorap ürünümüz ile tanıştırmak istiyoruz.

İsme özel olarak, hediye sahibi yakınınız için tasarlamış olduğumuz ürünlerimizden biri olan emoji baskılı esprili çorap modelimiz, 35- 44 beden aralığına sahiptir. Yüzde yüz polyester kumaştan üretilmiş olan ürünümüzün üzerinde yer alan baskılar, kaliteli baskı yöntemleri aracılığı ile işlenmiştir. Bu sayede yıkansa dahi renginde herhangi bir solma gözlenmeyen ürünümüz, bu özelliği sayesinde uzun ömürlü kullanıma uygundur. Ayrıca esnek yapısı sayesinde hediye sahibinin ayağını sıkmaya bu ürün, rahat kullanımı ile göz doldurmaktadır.

Kişiye Özel Mat  Tükenmez Kalem

tiyatro severe hediye

Tiyatro hediyeleri arayışınızda, size rehber olma sorumluluğunu üstelenen ekibimiz, tiyatrocu yakınlarınızın özel günlerini kutlamak ya da sıradan bir günlerini anlamlı kılmak amacı ile sizler için kişiye özel tasarıma sahip olan tükenmez kalem modelini geliştirdi.

Gündelik hayatta herkes tarafından sıklık ile kullanılan ürünlerden biri olan tükenmez kalem, birçok kişi ile iç içe olunan bir meslek icra eden kişiler tarafından oldukça önemsenmektedir. Hatta öyle ki kalem koleksiyonu yapan ve her fırsatta farklı modellerde kalemler edinmeye çalışan kişiler bile vardır. Bu noktada bu tarz zevkleri olan tiyatrocu yakınınıza hediye edebileceğiniz en güzel ürünlerden biri, onların ismi ile tasarlanmış olan tükenmez bir kalem modelidir.

HediyeSepeti ekibi olarak geliştirmiş olduğumu hediyelik ürünlerimizden biri olan mat siyah renkli tükenmez kalem modelimiz, yazım konusunda oldukça büyük rahatlık sağlayan yapıya sahiptir. Ayrıca üzerine, lazer yöntemi ile kazınan isimler, baskı yöntemleri sayesinde uzun ömürlü kullanıma müsaittir. Her kullanımda, hediye sahibi yakınınıza sizleri hatırlatacak olan bu ürün, uzun bir dostluğun en güzel temellerini oluşturma özelliğine sahiptir.

Kişiye Özel Otomatik Cüzdan  Hakiki Deri

tiyatro severlere hediyeler

Cüzdanlar hem erkeklerin hem de kadınların kullanımına açık olan, işlevsellik özellikleri yüksek aksesuarlardır. Bu noktada yakınlarınız için tercih edebileceğiniz en anlamlı hediye olarak ön plana çıkan bu aksesuarların, kaliteli yapıya sahip olmaları uzun süre boyunca kullanılabilmeleri açısından oldukça önemlidir.

HediyeSepeti ekibi olarak tasarlamış olduğumuz ürünlerimizden biri olan otomatik cüzdan modelimiz, uzun süreli eşya kullanımını desteklemektedir. Yapımında kullanılan malzemenin deri olması, ürünün hem görsel açıdan zevklere hitap etmesini hem de yıpranma süresinin uzun olmasını sağlamaktadır. Bu özelliği sayesinde hediye sahibi kişinin bütçesini de destekleyecek olan bu ürün, farklı tasarımı ile dikkat çekmektedir.

Kızaklı bir tasarıma sahip olan cüzdan modelimizin içerisinde, 5 adet kart saklama bölmesi bulunmaktadır. Ürünün içerisinde ek olarak, 2 adet para koyma bölmesi ve kimlik kartlarının saklanması için ayrı bölmeler de bulunmaktadır. Ürün, bu kapasitesi sayesinde çanta kullanımından ötürü ortaya çıkan gereksiz eşya taşıma durumunun önüne geçebilmektedir.

Ürünümüzün üzerine yakınınızın imzasını işleyebilmemiz, ürünün hediye sahibi yakınınız için özel tasarlanmış bir hediyeye dönüşmesini sağlamaktadır. Hem teknik hem de görsel özellikleri sayesinde her kullanımda sizi hatırlatacak olan bu ürün, farklı tasarımı sayesinde tiyatro severlere hediye kategorisinde de değerlendirilebilmektedir.

Kişiye Özel Lionesse Makyaj Fırça Set

tiyatro severler için hediye

27 Mart tarihinde kutlanan Dünya Tiyatrolar Günü’nün yaklaşması ile birlikte, tiyatrocu yakınınıza hediye seçme arayışına girdiğiniz bugünlerde, onlar için tercih edeceğiniz hediyelerin özel tasarımlara sahip olması, yakınınızın kendisini daha da değerli hissetmesi açısından oldukça önemlidir. Bu noktada, HediyeSepeti ekibi olarak geliştirmiş olduğumuz ürünlerimizden yalnızca biri olan Lionesse makyaj fırça seti modelimiz, kulislerde makyaj hazırlıkları esnasında eli ayağı birbirine dolaşan tiyatrocu yakınlarınız için tercih edebileceğiniz ürünlerden biri olarak karşınıza çıkmaktadır.

Tiyatro ile ilgili hediyeler” başlığı altında beğenilerinize sunmuş olduğumuz makyaj fırça seti modelimiz, hediye sahibinin ismi ile bütünleştiği için kişiye özel bir tasarıma dönüşmektedir. Bu sayede hem gündelik hayatta hem de kulis günlüklerinde yakınınızın özel kullanımına hizmet eden bir ürüne dönüşen fırça setimiz, her kullanımda sizlerin hatırlanmasını sağlayacaktır. Hem sizler hem de yakınlarınız için tasarlamış olduğumuz fırça setimizin içerisinde yer alan ürünler, şu şekildedir:

  • Allık fırçası (1 adet)
  • Kaş fırçası (1 adet)
  • Far fırçası (1 adet)
  • Çok amaçlı fırça (2 adet)

İsme Özel İmzalı Powerbank 5000mAH

tiyatrocu hediyesi

Gündelik hayatın yoğun koşuşturması içerisinde elektronik cihazların şarjının daima dolu olmasını sağlayan Powerbank modelimiz, tempolu bir çalışma hayatına sahip olan tiyatrocu yakınınıza hediye edebileceğiniz en işlevsel ürünler arasında yer almaktadır.

Powerbank modelimiz, yakınınızın isminin ürünün üzerine işlenmesi sayesinde kişisel tasarımlı bir ürün olarak değerlendirilebilmektedir. Bu özelliği sayesinde ürün hem yakınınızın kendisini daha değerli hissetmesini hem de kalabalık kulis ortamlarında olası bir eşya karışıklığının yaşanmamasını sağlamaktadır.

Kullanıma bağlı olarak, tek şarj ile iki kere tam dolum yapabilme özelliğine sahip olan ürünümüz, bu özelliği ile rahat kullanımı desteklemektedir. Ayrıca kaliteli malzemelerden üretilmesi sayesinde uzun süreli kullanımı destekleyen ürünümüz, bu özelliği ile de yakınınızın bütçesine olumlu anlamda etki etmektedir.

İsim ve Tarih Yazılı Su Matarası

tiyatro günü hediyelik

HediyeSepeti ekibi olarak geliştirmiş olduğumuz ürünlerimizden biri olan isim ve tarih yazılı su matarası modelimiz, ürünün kişiselleştirilebilmesi sayesinde tasarım bir hediyelik ürüne dönüşmektedir. Bu özelliği sayesinde hem yakınınızın kendini daha değerli hissetmesini sağlayan hem de kalabalık ortamlarda geçirilen vakitler esnasında eşya karışıklığını engelleyen bu ürün, yakınınızın hayatını kolaylaştırmaktadır.

500 mililitrelik kapasiteye sahip olan su matarası modelimiz, BPA içermemektedir. Bu özelliği sayesinde sağlıklı kullanımı destekleyen bu ürün, yakınınızın gündelik sıvı tüketimini en sağlıklı şekilde yapmasına aracılık etmektedir.

İsme Özel Nashville Viski Seti

tiyatro günü için hediye Tiyatrocu yakınlarınızın benzersiz tarzına mükemmel bir uyum sağlayacak olan viski seti modelimiz, içerisinde yer alan ürünlerin tasarımı sayesinde tüm dikkatleri üzerine toplamaktadır.

Setimizin içerisinde bir adet karaf, 2 adet viski kadehi, bir adet Meleklerin Payı Tadım Defteri ve 12 adet viski taşı bulunmaktadır. Tek ürün görünümünde 16 adet ürünü birden hediye etmenizi sağlayacak olan bu ürün, eşsiz tasarımı ve çok yönlü kullanımı ile her yudumda sizleri hatırlatacaktır.

Kişiye Özel Defter Kalem Seti

tiyatrocu hediye

HediyeSepeti ekini olarak tasarlamış olduğumuz ürünlerimizden biri olan kişiye özel kutulu defter kalem seti modelimiz, tiyatrocu yakınlarınızın kullanımlarına uygundur. Yakınlarınızın tempolu çalışma hayatı içerisinde unutabilecekleri konu başlıklarını not etmeleri, kendilerine özel notları almaları gibi amaçlara en güzel şekilde hizmet edebilecek olan bu ürün hem kalemin hem de defterin üzerine yakınızın isminin işlenebilmesi sayesinde, kişisel tasarımlı bir ürüne dönüşmektedir. Bu özelliği sayesinde yakınınızın kendisini en uygun şekilde yansıtmasına aracılık eden bu ürün, tarz sahibi yakınlarınız ile mükemmel bir uyum yakalamaktadır.