Kurumsal Hediye Önerileri - Kişiye Özel 15+ Kurumsal Hediye Fikri

Kurumsal Hediye Önerileri - Kişiye Özel 15+ Kurumsal Hediye Fikri

Yeni bir iş yerinde çalışmaya başlayan sevdiklerinize kurumsal hediye vermek istediğinizde çeşitli hediyeleri tercih edebilirsiniz. Kurumsal yaşama en iyi şekilde uyan ve sevdiklerinizin iş hayatında kullanabileceği hediyeler ile onlara unutamayacakları bir hediye sunabilirsiniz. Birinci sınıf kalitedeki materyalden üretilen kurumsal hediyeler genellikle kişilerin yeni işlerini kutlamak veya için verilir. Siz de çevrenizdeki dostlarınıza ya da ailenizdeki yakınlarınıza kurumsal hediye vermek istediğinizde şu ürünleri tercih edebilirsiniz:

İsimli Kutulu Tükenmez Kalem

İsme özel kurumsal hediye vermek istediğinizde en çok tercih edilen ürünlerden biri kişiye özel isimli tükenmez kalemlerdir. Birinci sınıf kalitedeki materyalden üretilen tükenmez kalemler, iş yaşamında da sık sık kullanıldığı için rahatlıkla tercih edilebilir. Kurumsal hediye önerileri denince akla ilk gelen ekipmanlardan biri olan tükenmez kalemlerin kullanım ömrü de oldukça uzundur. Bunun yanı sıra hediyelik olduğu için kalemlik içinde ayrı bir önem taşıyacaktır.

kurumsal hediye önerileri

Sevdiklerinize isme özel kurumsal hediye vermek istediğinizde lazer teknolojisi ile kalemin üzerine isim yazdırabileceğiniz tükenmez kalemleri tercih edebilirsiniz. Lazer teknolojisi kullanıldığı için ismin silinmesi mümkün değildir. Siyah metal şık tasarıma sahip tükenmez kalemler, mavi renkli yazmaktadır. Ayrıca kişiye özel isimli kutusunda hediye paketi olarak gönderildiği için tam da ihtiyaçlarınıza uygun bir hediyelik eşyadır.

İsim Yazılı 3 Kalemli Masaüstü Düzenleyici

Organizer olarak ofis masalarında kullanılan masaüstü düzenleyici oldukça kullanışlı ve kaliteli bir hediye çeşididir. Doktora kurumsal hediye vermek istediğinizde isim yazılı bu hediye çeşitlerini tercih edebilirsiniz. Pleksi ve cilalı masif ahşaptan üretilen masaüstü organizeri uzun ömürlü olmasının yanı sıra oldukça dayanıklıdır. Mavi yazan 3 adet tükenmez kalem ile gönderilir. Kırmızı, yeşil, siyah, mavi, metalik gri ya da beyaz dış tasarıma sahip kalemlerin seçimi ise stok durumuna göre yapılır.

kurumsal hediye fikirleri

Organizerin arka kısmında UV baskı yöntemi ile logo veya isim yazılabilir. Ahşap bölümde günlük eşyalarınızı muhafaza edebileceğiniz 2 adet cep bulunduğu için oldukça kullanışlıdır.Organizer ayrıca cep telefonu standı olarak da kullanılabilecek şekle sahiptir. Mesleki hediye olarak kurumsal bir ürün tercih etmek istediğinizde isim yazılı 3 kalemli masaüstü düzenleyiciyi seçebilirsiniz.

Kişiye Özel Porselen Kupa

Sevdiklerinize yeni iş hediyesi olarak kurumsal hediye seçenekleri arasından kullanışlı ürünler seçmek istediğinizde porselen kupalara göz atabilirsiniz. Malzeme kalınlığı 4 mm olan ve birinci sınıf kalitedeki porselenden imal edilen kupanın her iki yüzeyine de baskı yapılabilir. Bu sayede klasik beyaz kupa üzerine isim yazdırarak yeni iş hediyesi olarak verebilirsiniz.

kurumsal hediye ne alınır

Kişiye özel olarak ayarlanabilen kupalar sayesinde sevdikleriniz hem dikkat çekici bir hediye alırken hem de kullanışlı bir ürüne sahip olabilir. Uygun fiyatlı yeni iş hediyesi arıyorsanız porselen kupalara göz atabilirsiniz. Her ofiste ihtiyaç duyulan ve kullanışlı ekipmanlar arasında yer alan kupaları kişiye özel hale getirerek ofis kullanımına sunabilirsiniz. Yeni iş hediyesi olarak verebileceğiniz porselen kupa hediye paketi yapılarak gönderilir.

Kurumsal Logolu Hediye Renkli Not Defteri

kurumsal hediye seçenekleri

Kurumsal hediyeler arasında dikkat çeken uygun maliyetli hediye çeşitlerinden biri de renkli not defteridir. Kırmızı, turuncu, mor, gri ve kahverengi gibi farklı renk seçeneklerine sahip kurumsal logolu not defteri hediyesini gönül rahatlığı ile seçebilirsiniz. İsim yazılı not defteri, ön ve arka olmak üzere 224 sayfalıktır. Defterin kenarları kulakçık ile aynı renge sahip olduğu için çok şık bir görünüm ortaya koyar. Not defteri üzerinde sayfaların kendiliğinden açılmasını engelleyecek şekilde tasarlanan mıknatıs tutucu mevcuttur. Bunun yanı sıra not defterinin yanında kalem için de lastik tutucu düşünülmüştür.

Kişiye Özel USB Kalem Kartvizitlik Seti

kurumsal hediye

Kurumsal hediye kutusu şeklinde hazırlanan hediyeler satın almak isteyenler için kişiye özel USB kalem kartvizitlik seti öne çıkar. Birinci sınıf kalitedeki malzemeden üretilen bu hediyelik eşyalar oldukça kullanışlıdır. Hediye seti içinde 1 adet 16 GB USB, 1 adet Roller kalem ve 1 adet kartvizitlik bulunur. Kalem ve USB bellek üzerine lazer teknolojisi kullanarak isim yazıldığı için bu isimlerin çıkması mümkün değildir. Kullanışlı ve şık olan roller kalem, mat renkli kapağı ile estetiktir ve mavi renkli yazmaktadır. Kartvizitlik ise metal gövde üzerine siyah deri kaplamadır.

Logo Baskılı Kişiye Özel 32gb Kart Usb Bellek

Yeni işe giren kişilerin mutluluğuna ortak olmak ve onlara iş yaşamında kullanışlı bir hediye vermek isteyenler için çok sayıda hediye örneği vardır. Bunlardan biri de 32 GB kart USB bellektir. Kurumsal logo baskılı olması sebebiyle kişiye özel hale getirilebilen bu cihazlar iş yaşamında büyük kolaylık sağladığı için tercih edilir. USB Bellek 32 GB boyuta sahip olmasının yanı sıra kredi kartı boyutlarında olduğu için rahatlıkla cüzdanda taşıma avantajı verir.

kurumsal hediye alternatifleri

Kartlığın ölçüleri 8 cm’ye 5 cm olduğu için kolaylıkla her yerde taşınabilir özelliktedir. Kurumsal logo baskılı olarak hazırlanan bu kart USB bellek, iş yaşamında kullanışlı olduğu kadar şık tasarımıyla da dikkat çekicidir. Özellikle kurumsal kimlik çalışmalarına büyük önem veren ve yeni kurulduktan sonra tanıtımını en iyi şekilde yapmak isteyen işletmeler için ideal bir hediyedir. Kişiye özel 32 GB kar USB bellek özenle hediye paketi yapılarak adrese teslim gönderilir.

Kalem Anahtarlık USB Kurumsal Kutulu Set

kişiye özel kurumsal hediye

Set halinde kurumsal hediye vermek isteyenler için USB kurumsal kutulu set ürünleri öne çıkar. Birinci sınıf kalitedeki materyalden üretilen bu hediyelik eşyalar hem kullanışlı hem de şık tasarıma sahip olduğu için yeni işe başlayanlara en çok verilen hediye çeşitlerindendir. Bu set içinde 16 GB anahtar USB, 50 yıl takvimli anahtarlık ve metal tükenmez kalem yer alır. Her ürünün dış yüzeyine lazer kazıma teknolojisi sayesinde kişi ismi, şirket adı veya şirket logosu yazılabilir. 50 takvimli anahtarlık tamamen birinci sınıf kalitedeki metalden üretilmiş olup, 2060 yılına kadar tarihleri kapsamaktadır.

İsme Özel İmzalı Metal Kartlık

çalışanlara kurumsal hediye

İş yerlerinde kurumsal hediye olarak verilebilecek hediye çeşitlerinden biri de isme özel imzalı metal kartlıktır. Kullanışlı olmasının yanı sıra özelleştirilebilir yani isim yazdırılabilir olması bu hediyeyi öne çıkaran özellikleri arasında yer alır. Ortalama 12 adet kartvizitlik veya 5 adet kredi kartı ve banka kartı kapasiteli bu ürünler birinci sınıf kalitedeki metal kullanılarak imal edilir. Metal yüzey üzerine lazer kazıma teknolojisi ile isim yazıldığı için kesinlikle kalıcı sonuç verir. Asla deforme olmayan ve ismi silinmeyen bu kartlık, işletmeler için oldukça önemli ve estetik bir ekipman olarak kullanılabilir. Bunun yanında Atatürk imzalı kartlık özenle hediye paketi yapılarak adrese teslim kargo ile hızlı şekilde gönderilir.

Özel Kutusunda Defter Kalem Hediye Seti

Son dönemde kurumsal hediye örnekleri arasında en çok tercih edilen ürünlerden biri de fedter kalem hediye setidir. Set halinde kurumsal hediye vermek isteyenler için en ideal ekipmanlardan biri olan bu hediyeler özel kutusunda hediye paketi olarak gönderilir. Not defteri ideal boyutlarda olup çizgili yapraklı tasarıma sahiptir. Not defterinin özelleştirilmesi yani isim yazılması sırasında lazer kazıma yöntemi başarılı bir şekilde uygulanır. Bu yüzden herhangi bir yanlış yazım veya deformasyon ortaya çıkmaz.

çalışanlara kurumsal hediye ne alınır

Not defteri şık tasarıma sahip sert kapaklı yapısıyla dikkat çekicidir. Ayrıca kullanışlı ve pratik bir tasarıma sahiptir. Roller kalem ise mavi renk mürekkep içermektedir. Ürünler üzerine kişi adı, şirket ismi veya logosu son teknoloji makineler kullanılarak yapılır. Hediye setiniz özel hazırlanmış kutusu ile birlikte hediye paketi haline getirilerek adrese teslim gönderilir.

İsme Özel Metal Kartvizitlik

logolu kurumsal hediye

Birinci sınıf kalitedeki metalden üretilen hediye metal kartvizitlik, son dönemde yeni bir iş kutlamak isteyenlerin bir numaralı tercihidir. Uygun ebatlarda kullanışlı ve şık bir hediye olarak üretilen kartvizitlikler, en iyi kalitedeki metalden imal edilir. Metal kartvizitlere 12 adet kartvizit veya 5 adet kredi ya da banka kartı sığabilir. Metal yüzeyi üzerine lazer kazıma yöntemi kullanılarak isim yazıldığı için kalıcıdır ve asla çıkmaz. Kurumsal hediye arayanların tercihi olan metal kartvizitlik özenle hediye paketi yapılarak kargolanır.

İsim ve Unvan Yazılı Kupa Sunum Seti

Hem yeni bir iş hediyesi vermek hem de bu hediyeyi kişiye özel hale getirmek isteyenler için en özel seçeneklerden biri de kupa sunum setidir. Kurumsal logo baskılı olduğu için çok dikkat çekici ve kullanışlı olan kupa sunum seti, birinci sınıf kalitedeki porselen ve ahşaptan imal edilir. Set içinde 1 adet ideal boyutlarda porselen kupa ve 1 adet masif ahşap tepsi mevcuttur. Ahşap tepsi sunum için ideal ölçütlerde olup dikkat çekici bir tasarıma ve kaliteye sahiptir. Kupa üzerinde her iki yöne de kişiye özel tasarım yapılabilir.

kurumsal hediye örnekleri

Kaliteli porselenden üretilen kupanın yüzeylerine kişi adı, şirket ismi veya şirket logosu basılabilir. İsim yazdırma işlemleri son teknoloji baskı makineleri kullanıldığı için çıkmadan ve silinmeden kullanılabilir. Set içerisinde kupa ve ahşap tepsi üzerinde farklı yerlerde özelleştirme yapılarak isim yazılabilir. Kaliteli materyalden üretilen kurumsal logolu hediyelik kupa sunum seti, özenle hediye paketi yapıldıktan sonra adrese teslim gönderilir.

İsimli Mat Siyah Roller 16gb Usb Kalem

İnternet üzerinden kurumsal hediye alternatifleri arıyorsanız ihtiyaçlarınıza ve bütçenize hitap edecek ekipmanlardan biri de roller ve 16 GB USB bellek olabilen kalemdir. İş yaşamında en çok kullanılan ekipmanlardan biri olan tükenmez kalemin USB bellek ile birleştirilmiş hali olan bu ürünler yoğun ilgi görmektedir. Kalem üzerine şirket veya kişi ismi yazılabildiği için özelleştirilebilir kurumsal hediyeler arasında öne çıkar.

toplu kurumsal hediye

Kaleme isim yazılırken son teknoloji lazer kazıma yöntemi uygulanır. Bu sayede herhangi bir hata olmadan yazım gerçekleşir ve uzun yıllar boyunca kullanılsa dahi çıkma yapmaz. Kalem gövdesi birinci sınıf kalitedeki metalden üretildiği için çok şıktır ve elde tutuş hissiyatı kalitelidir. Kalemin ağırlığı ve tasarımı şıklığının bir göstergesidir. Mavi renkli yazan kalemleri iş yaşamında dilediğiniz gibi kullanabileceğiniz tasarıma sahiptir. Kişiye özel mat siyah roller 16 GB USB kalem, özenle hediye paketi yapılarak adrese teslim edilir.

Be Happy Be Bright Motivasyon Hediye Kutusu

Kurumsal hediyeler arasında son dönemde en çok ilgi gören ürünlerden biri de Be Happy Be Bright motivasyon kutusudur. İş yaşamına yeni başlayanlara verilebilecek en güzel ve kullanışlı hediyelerden biri olan bu kutular sayesinde uygun maliyetli bir hediye sunabilirsiniz. Hediye setinin içinde simli gold kapaklı çizgili defter, gold ataç, gold raptiye ve gold kağıt klips yer alır. Bu ekipmanların her biri özenli bir şekilde şık küçük cam kavanozda yer alır.

bayrama özel kurumsal hediyeler

Hediye setinde ofislerde en çok ihtiyaç duyulan ve radyasyon önleyici etkisiyle sağlıklı bir kullanım avantajı sunan beton saksılı sukulent bitki de yer alır. Kurumsal hediye verirken ofis içinde sevdiklerinizin sağlığını korumak için bu ürünleri tercih edebilirsiniz. Setin içinde yer alan bir diğer ürün de gold kaktüs klipstir. Ayrıca üzerinde dikkat çekici bir şekilde yazılmış Be Happy Be Bright (Mutlu ol ve İşinde Parla) motivasyon kartı da mevcuttur. Kullanışlı olduğu kadar ilgi çekici bir tasarıma sahip Be Happy Be Bright motivasyon hediye kutusunu satın aldığınızda özenle hediye paketi yaptırabilirsiniz.

Anahtarlık Cüzdan Kalem Kutulu Hediye Seti

Yeni iş kuran veya işe başlayanlar için kişiye özel kurumsal hediye arayanların tercih edebileceği ekipmanlardan biri de anahtarlık cüzdan kalem kutulu hediye setidir. Birinci sınıf kalitedeki materyal kullanılarak imal edilen tüm bu hediyeler, bir ofis yaşamında kullanışlı olduğu kadar da ilgi çekici görülür. Sevdiklerinize iş yaşamları boyunca kullanırken sizi hatırlayacakları bir kurumsal hediye vermek istiyorsanız hakiki deriden üretilen bu seti gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

erkeğe kurumsal hediye

Set içinde otomatik deri cüzdan, metal yapılı tükenmez kalem ve metal anahtarlık bulunur. Hakiki deriden imal edilen otomatik cüzdan, kartlık cüzdan için bölmelere sahiptir. Bu bölmeler birinci sınıf kalitedeki işçilikle üretilerek astarlı bir şekilde hazırlanmıştır. Kızak 5 adet kart kapasitelidir. Harici 2 adet kart bölgesi, para bölmesi, ehliyet, kimlik ve diğer kartlara özel bölgeler vardır. Metal tükenmez kalem üzerine isim yazılabildiği için kişiye özel kurumsal hediye haline getirilebilir.

Son teknoloji lazer baskı tekniği sayesinde metal yapıdaki tükenmez kalem üzerine kişi adı veya şirket ismi yazılabilir. Bu basım yönteminde makineler kullanıldığı için herhangi bir hata ya da deformasyon görülmez. İsmin kalem üzerinden silinmesi veya çıkması mümkün değildir. Siyah mat renkli tükenmez kalem, mavi renkli yazmaktadır. Roller tükenmez kalem olduğu için uzun ömürlüdür.

Set içinde yer alan bir diğer kişiye özel hediye de metal anahtarlıktır. Kişiye özel hale getirebilmek için lazer teknoloji kullanılarak isim yazılabilir. Birinci sınıf kalitedeki metalden imal edilen bu anahtarlıklar deforme ve darbelere karşı üst düzey dayanıklıdır. Kişiye özel kurumsal hediye olarak verilebilen anahtarlık cüzdan kalem kutulu hediye seti, özenle hediye paketi yapılarak adrese teslim gönderilir.

İsme Özel Anahtarlık Ayna Kalem Seti

Yeni işe başlayan kız arkadaşa iş yaşamında kullanabileceği kurumsal hediye vermek isteyenler için çok sayıda dikkat çekici seçenek vardır. Bu seçeneklerden biri de isme özel anahtarlık ayna kalem setidir. Çalışanlara kurumsal hediye almak isteyenlerin kadınlar için tercih edebileceği bu set içinde siyah renkli rose altın detaylı kalp anahtarlık, roller tükenmez kalem ve kullanışlı cep aynası bulunur. Tüm ürünlerin imalatında birinci sınıf kalitedeki materyal kullanıldığı için tasarım ve hissiyat bakımından kalitesini ilk bakışta fark ettirir.

kadınlara kurumsal hediye

Set içinde yer alan hediyelik eşyaların üzerine son teknoloji lazer baskı yöntemi kullanılarak isim yazılabilir. İsim yazılırken lazer kazıma tekniği uygulandığı için kalıcıdır ve asla silinmez. Makyaj aynası 7.5 cm çapıyla pratik kullanıma sahiptir. Hediyelik setin kutusu da ideal boyutlardadır. Kız arkadaşa hediye isme özel kalp anahtarlık ayna kalem seti özenli bir şekilde hediye paketi haline getirilerek adrese teslim gönderilir.