Bayan Öğretmene Alınabilecek 20 Hediye - Bayan Öğretmene Hediye

Bayan Öğretmene Alınabilecek 20 Hediye - Bayan Öğretmene Hediye

Dikkatinizi Çekebilir ► Bayan Öğretmene Hediye

Bir mesleğin kutsal olmasını sağlayan çok önemli kriterler vardır. Elbette her meslek kendi içinde belli düzeyde emek barındırır ve sırf bu yüzden bile saygı görmeyi hak eder; fakat öyle meslekler de vardır ki adeta bir ülkenin geleceğine yön verir. Bunlar bireyler üzerinde etkili olan, seçimlerini, eğilimlerini destekleyen meslek gruplarıdır. Salt para için yapılan bir işten ziyade, insanın deyim yerindeyse kendini adayarak yapması kutsal kabul edilmesinin en önemli nedenidir. Kutsal meslekler denildiği zaman da akla gelen ilk meslek öğretmenlik mesleğidir. Bugün, 4 yıllık fakültelerden mezun olduktan sonra, uzunca bir süre KPSS ile mücadele etmek durumunda kalan, bu süreçte özel okullarda düşük ücretler karşılığında büyük emekler karşılığında çalışan öğretmenlerimiz, ataması yapılır yapılmaz muhtemelen Türkiye’nin bir köşesinde, uçsuz bucaksız köylerde görev yapmaya başlıyor.

Öğretmenler; mesleğin bütün safhalarında büyük zorluklar yaşayan, sevdiklerinden uzak yerlerde mesleğini icra etmeye çalışan, öğrencilere bir şeyler öğretme aşkıyla tozlu, topraklı, çamurlu yollardan geçerek okuluna varan emekçilerdir. Bizler için bu kadar emek sarf eden, yeri geldiğinde kış günü okula odun taşıyan, soba yakan, okulu boyayan, öğrencilerin aile sorunlarıyla ilgilenen, her anlamda çözüm üretmeye çabalayan öğretmenlerinizi sadece 24 Kasım Öğretmenler Günü değil, yılın her günü anmamız gerekiyor. Yine de böyle günlerin özel olduğu gerçeğini de kabul etmeliyiz.

Bayan Öğretmene Hediye İsme Özel Not Defteri

bayan öğretmene hediye

İsim yazılı, monogram tasarımlı, harf tasarımlı ve arma isim yazılı olmak üzere birden çok çeşidi olan isme özel not defteri bayan öğretmeniniz için harika bir hediye alternatifi olabilir. Kırmızı, turuncu, mor, gri, kahverengi vb. renk seçeneklerinin de olduğu isme özel not defterinin üzerine lazer kazıma yöntemi ile öğretmeninizin ismini yazdırabilirsiniz. Ayrıca ön ve arka olmak üzere toplamda 224 sayfadan oluşan defterin kalem için lastik tutucusu da bulunuyor.

İsme Özel Tükenmez Kalem

bayan öğretmene öğretmenler günü hediyesi

Tekli veya ikili olarak satılan isme özel tükenmez kalemi, öğretmeninize alacağınız isme özel defterin yanında tercih edebilirsiniz. Özel kutusunda gönderilen isme özel tükenmez kalem 13 cm uzunluğunda ve 7 mm kalınlığında; hem de siyah ve gri renk seçenekleri bulunuyor. Mikro markalı, mavi renk yazan isme özel tükenmez kalem ile bayan öğretmeninizin bu özel gününü güzelleştirebilirsiniz.

French Press Kahve ve Çay Filtresi

bayan öğretmene alınacak hediyeler nelerdir

Bayan öğretmeniniz için bir başka güzel hediye alternatifi olan kişiye özel ahşap french press kahve ve çay filtresi ile öğretmeninizin ders aralarını özel kılabilirsiniz. 7 cm çapında ve 17 cm yüksekliğindeki french pressin kapak kısmına öğretmeninizin adını yazdırabilirsiniz. Cam gövde metal ve ahşap aksesuarı ile birlikte özel paketlenerek gönderilen frecnh press kuşkusuz öğretmeninizin en sevdiği eşyalar arasında yerini alacak.

Kişiye Özel 12 Parça Çay Bardağı

bayan öğretmen hediyeleri

Bayan öğretmeniniz tam bir çay tiryakisi ise bu hediye tam ona göre! 6 adet çay bardağı ve 6 adet cam altlığından oluşan kişiye özel 12 parça çay bardağı aile setinin şık tasarımına hayran kalmamak mümkün değil. Bardaklar üzerine lazer kazıma yöntemi ile öğretmeninizin adını yazdırabilirsiniz. Paşabahçe’nin göz kamaştıran tasarımı ile öğretmeninizi mutlu edebilirsiniz.

Fotoğraf Baskılı Akrilik Çerçeve

bayan öğretmen arkadaşa hediye

Sınıfta öğretmeninizle birlikte toplu çekildiğiniz fotoğrafınız varsa eğer fotoğraf baskılı akrilik çerçeve hediyesini tercih edebilirsiniz. 10 x 7,5 cm ölçülerinde olan çerçeve için dikdörtgen formatta bir fotoğraf seçmeniz gerekiyor. Ofiste, çalışma masasında, dekoratif raflarda inanılmaz şık duran fotoğraf baskılı akrilik çerçeve için öğretmeninize özel paketleme yaptırabilirsiniz. Hem şık hem modern bir hediye düşünenler için birebir!

Öğretmenler Günü Hediyesi Mesajlı Masif Çerçeve

bayan öğretmene 24 kasım hediyesi

Öğretmenler Günü’ne özel olarak tasarlanan masif çerçeveler ile bayan öğretmeninizi daha önce hiç olmadığı kadar özel ve mutlu hissettirebilirsiniz. 15 x 10 x 1,3 cm lazer işlemeli ahşap ve fotoğraf baskılı metal plaka ile hazırlanan bu özel hediyede ahşap üzerine isim ve Öğretmenler Günü mesajınızı yazdırabilirsiniz. Masif çerçeve metal ayaklık ile birlikte gönderildiği için masaüstünde de durabiliyor.

Okul Öncesi Öğretmenine Hediye Kanvas Defter

öğretmene hediye bayan

10 cm x 14 cm ölçülerinde olan okul öncesi öğretmenine hediye kişiye özel kanvas defter toplamda 100 yaprak, yani 200 sayfadan oluşuyor. %100 pamuk kanvas olan bu şık defterin kapağında ise okul öncesi öğretmenine özel tasarım bulunuyor. 90 gram Shamuo sarı kağıt çizgisiz 200 sayfası olan kanvas defterin paketlenmesi de okul öncesi öğretmenine özel olarak yapılıyor.

Bayana Hediye İsim Yazılı Defter Kalem Makyaj Aynası Seti

kadın öğretmene hediye

21 cm x 13 cm ölçülerinde olan not defteri, 7,5 cm çapındaki makyaj aynası ve isim yazılı tükenmez kalemden oluşan bu harika set bayan öğretmenler için biçilmez kaftan. İsim yazılı not defteri ön ve arka olmak üzere toplamda 224 sayfa olan kauçuk defterinin içerisinde bez ayraç da bulunuyor. Tükenmez kalemin üzerine lazer kazıma yöntemi ile isim de yazılıyor.

Bayan Öğretmenlere Özel Plaket

bayan öğretmene öğretmenler günü hediyesi

Bayan öğretmen için hediye seçeneklerinden manevi değeri en yüksek hediyelerden olan bu ürün, öğretmeninizin ve sınıfınızın resmi ile basılabilir. Üzerine basılacak fotoğraflar, not ve isim ile özelleştirilen ürün, süblimasyon tekniği ile baskısı yapıldığından uzun ömürlüdür.

Bayan Öğretmene Hediye Powerbank

bayan öğretmene hediye

Bayan öğretmene en güzel hediye seçenekleri arasında yer alan powerbank, mat siyah renkte şık metal kasaya sahiptir. 2 defa şarjı %100 doldurabilen ürün, üzerine basılacak isim ve not ile özelleştirilir. İnce ve şık tasarımlı ürün, özel kutusunda adrese iletilir.

Öğretmene Hediye Bambu Kalem Seti

bayan öğretmene hediye fikirleri

Bayan öğretmene alınacak hediye seçenekleri arasında yer alan bu kalem, üzerine yazılacak isimle ve notla kişisel hale gelmektedir. Bambudan imal edilmiş kalem kutusu ve kalemden oluşan set, doğal bambudan imal edilmiştir. hediye, özel kutusunda sizlere gönderilmektedir.

French Pressli Çelik Termos

bayan öğretmene hediye

Bayan öğretmene hediye ne alınır sorusunun cevabı olarak French Pressli Çelik Termos gösterilmektedir. Bayan öğretmeninizin ismine özel olarak tasarlanan bu termoslar soğuk kış aylarında içecekleri sıcak, yaz aylarında ise içecekleri uzun süreli soğuk tutma özelliğine sahiptir. İçinin ve dışının paslanmaz çelikten oluşması ve özel kaymaz taban yapısıyla bayan öğretmene alınabilecek hediyelerin en güzeli arasında yer almaktadır.

Siyah Roller 16gb USB Kalem

kadın öğretmene hediye

Bayan öğretmene alınabilecek hediyeler arasında yer alan USB kalem ile bayan öğretmeninizin kendini özel hissetmesini sağlayabilirsiniz. Lazer teknolojisi ile kazınarak yazılan isim hiçbir zaman çıkmayacağı için oldukça dayanıklıdır. Kalem gövdesinin metalden oluşması, mat siyah renge sahip olması ve 14,5 cm boyutunda olması kaleme daha şık bir görüntü kazandırmaktadır.

Bayan Öğretmene Özel Kristal Taşlı Kalem

kadın öğretmene hediye fikirleri

Bayan öğretmenler için özel olarak tasarlanmış Özel Kristal Taşlı Kalem, bayan öğretmene verilecek güzel hediyeler arasında yerini almaktadır. Kutu içerisinde üç adet kalemi bulunan bu set; pembe, beyaz ve fuşya renklerinden oluşmaktadır. Beyaz renkli kalem mavi mürekkep, pembe renkli kalem siyah mürekkep ve fuşya renkli kalem ise mavi mürekkepli yazmaktadır. İçi renkli parlak taştan oluşan kalemler, Ipad ve akıllı telefonlar için dokunmatik uçlu olarak üretilmiştir. Kişiye özel olarak tasarlanan kalemler, özenle hediye paketi yapılarak alıcısına ulaştırılmaktadır.

Bayan Öğretmene Özel Baskılı Dokulu Şal

bayan öğretmene hediye fikirleri

Bayan öğretmene alınacak en güzel hediyeler arasında yer alan Kişiye Özel Baskılı Dokulu Şal, dört mevsim kullanımı için uygundur. Bej, kırmızı, siyah, mor, fuşya, lacivert, mavi, bordo, haki yeşil, pembe ve turuncu renk seçenekleri bulunmaktadır. Şal ölçüleri püsküller hariç 140×90 cm’dir. Özel dokulu ve terletmeyen kumaştan üretilen bu şal, bayan öğretmeninizin şıklığını tamamlayacak türden bir üründür.

Kişiye Özel Hediye Kutusu

bayan öğretmene öğretmenler günü hediyesi

Bayan öğretmene hediye ne olabilir sorusunu ortadan kaldıracak bir ürün olan Sen En İyisine Layıksın Kişiye Özel Hediye Kutusu, bayan öğretmene alınacak hediyeler arasında tercih edilebilmektedir. Hediye kutusunun içinde size özel 9.5 cm x 9.5 ahşap masa üstü fotoğraf. Mor not defteri 21 cm x 13 cm ölçülerinde 224 sayfa ve defterin kenarları kulakçık ile aynı renge sahiptir. Mor Tasarımlı 17,5 cm x 9 cm 22 sayfa çizgili defter. Cam bardakta organik mum. Mat Mor tükenmez kalem mavi renk yazmaktadır. Şık küçük cam kavanozda Gold Ataç, Gold Raptiye ve Gold Kağıt Klips yer almaktadır.

Monogram Tasarımlı Renkli Not Defteri

kadın öğretmene öğretmenler günü hediyesi

Bayan öğretmenlere alınması gereken hediyeler arasında yer alan Kişiye Özel Monogram Tasarımlı Renkli Not Defteri 21 x 13 cm ölçülerindedir. Kırmızı, Turuncu, Mor, Gri, Kahverengi renk seçenekleri bulunmaktadır. Defterin kenarları kulakçık ile aynı renge sahiptir. İsim yazılı not defteri ön ve arka olmak üzere 224 sayfadır.

Fotoğraflı Bitki Tohumlu Naturacube

bayan öğretmene alınacak hediyeler

Bayan öğretmene hediye el yapımı seçenekleri arasında bulunan Kişiye Özel Fotoğraflı Bitki Tohumlu Naturacube, bayan öğretmeninizi sevindirmek için tercih edebilirsiniz. Kişiye özel ahşap küp saksı toprak içinde tohumu ekili olup toprağı nemlendirdikçe filizlenmeye hazır halde gönderilmektedir. Ahşap saksının ölçüsü ise 7 cm x 7 cm'dir. Ahşap saksı masif ağaçtan yapılmış olup; lavanta, çim, cherry domates, maydanoz, yonca, nane, süs biberi ve papatya olmak üzere sekiz adet bitki çeşidinden dilediğinizi tercih edebilirsiniz. Yanında gönderilecek olan sulama spreyi ile kolaylıkla sulaması yapılabilir ve hızlı bir şekilde filizlenebilmektedir.

Kişiye Özel Tasarımlı Led Lamba

bayan öğretmen hediyeleri

Bayan öğretmene ne hediye verilir sorusunun karşılığı olarak bu ürün tavsiye edilmektedir. Akrilik levha (Üst bölüm) kırılmaz şeffaf malzemenin lazer kesim ile işlenmesi ile hazırlanmıştır. Alt kaidesi masif ahşaptır 14 cm x 3 cm ölçüsündedir. Güçlü led lambası Sarı renk vermektedir. Evinizde, ofisinizde dekoratif amaçlı veya gece lambası olarak da kullanabilirsiniz. USB girişi sayesinde masaüstü bilgisayar, laptop ve powerbank ile çalışmaktadır.

Öğretmenler Günü Baskılı Puzzle Çikolata

bayan öğretmen için hediye

Bayan öğretmene öğretmenler günü hediyesi olarak alabileceğiniz Baskılı Puzzle Çikolata, bayan öğretmeniniz için en güzel hediyeler arasında yerini almaktadır. Şık kutusu ve özenli paketleme yapılarak gönderilen bu hediye, çikolataların üzerinde bayan öğretmeninizin isminin yazması ile daha çok anlam kazanacaktır. 290 gr ağırlığında olan puzzle çikolata renkli ve hoş tadıyla bayan öğretmeniniz için güzel bir hediyedir.

Sınıf Öğretmenine Hediye Naturacube

bayan öğretmene ne hediye alınır

Bayan öğretmen için hediyeler almak isteyenlerin ilk tercihleri arasında yerini alan Tohumlu Naturacube, tohumu ekili halde sevgilinizin eline ulaşacaktır. Kolay bakımı ve şık görüntüsüyle bayan öğretmeniniz için tercih edebileceğiniz hediyeler arasında yer almaktadır. Ahşap saksı masif ağaçtan yapılmış olup; lavanta, çim, cherry domates, maydanoz, yonca, nane, süs biberi ve papatya olmak üzere sekiz adet bitki çeşidinden dilediğinizi tercih edebilirsiniz. Yanında gönderilecek olan sulama spreyi ile kolaylıkla sulaması yapılabilir ve hızlı bir şekilde filizlenebilmektedir. Bayan öğretmeninize alınabilecek bu güzel hediyeyi, dilerseniz öğretmenler gününde dilerseniz de sizler için özel ya da önemli olan bir günde tercih edebilirsiniz.

İsimli Hediye Renkli Kupa

bayan sınıf öğretmenine hediye

Bayan öğretmene alınabilecek ucuz hediyeler arasında yer alan Canım Öğretmenim İsimli Hediye Renkli Kupa bayan öğretmeninize hediye olarak verebileceğiniz ürünler arasında yer almaktadır. 9,5 cm yüksekliğe ve 8,5 cm çapa sahip olan renkli kupanın kalınlığı 4 cm’dir. İsteğe göre kırmızı, mavi, siyah ve sarı renkleri kupalar arasında tercih edebilirsiniz.

Sosyal Bilgiler Öğretmenine İsim Yazılı Yastık

sosyal bilgiler öğretmenine hediye bayan

Bayan öğretmene hediye fikirleri arasında yer alan Sosyal Bilgiler Öğretmenine İsim Yazılı Yastık, sevdiğiniz sosyal öğretmenine hediye olarak verilebilmektedir. Canlı ve çıkmayan süblime kumaş ile üretilen bu yastığın ölçüleri 40×40 cm’dir. Özel dokulu kumaşı ile makineye atılarak gönül rahatlığıyla yıkanılabilmektedir. Tamamen sağlıklı baskıdan üretilmiş olan bu yastık, özenle paket haline getirilir ve hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Bayan Öğretmene Özel Kutulu Defter Kalem Seti

kadın öğretmene hediye seçenekleri

Bayan öğretmene hediye olarak oldukça fazla tercih edilen bu set; isim yazılı çizgili defter ve isim yazılı metal tükenmez kalemden oluşmaktadır. Defterin açılmasını önleyen lastik ve kalem tutucu lastiği de defterde bulunmaktadır. Basma mekanizmalı olarak geliştirilen bu setin kalemi ise, mavi yazmaktadır. Defter ve kalem üzerine yazılan isimler, lazer ile yazıldığından dolayı hiçbir şekilde çıkma yapmaz.

Bayan öğretmene en güzel hediye bu kutsal meslek için onları daha fazla cesaretlendirmek ve unutulmadıklarını göstermektir. Hediye konusunda da elinizden geldiğinizce emeğe vurgu yapan tasarımlara ilgi gösterin. Daha mütevazi olan, belki daha ucuza mal edilmiş olan; ancak el emeği göz nuru olan hediyeler bayan öğretmenlerin her daim ilgisini çeker. Örneğin Öğretmenler Günü hediyesi el yapımı olursa muhakkak bir adım öne çıkarsınız. El yapımı tasarımlar görece daha uzun sürede hazırlanır ve genelde daha özgündür. Merak etmeyin, bayan öğretmeniniz muhtemelen, el yapımı bir hediyenin kıymetini anlayacak kadar ince birisidir. Bu yüzden bayan öğretmene alınacak hediyeler listenizde el yapımı tasarımları mutlaka ilk sıralara yerleştirmelisiniz.

Bayan öğretmene hediye seçenekleri, hem kullanışlı hem manevi olarak değerli hediyelerden oluşmaktadır. Öğretmenler gününde bayan öğretmene alacağınız hediye, öğretmeniniz için oldukça değerli olacaktır. Hediyeniz, öğretmeninizin hem kullanabileceği, hem saklayabileceği türde olmalıdır. En güzel hediye seçeneklerini sizin için derledik!