Öğretmenler Günü Hediyesi Kişiye Özel Tasarımlı Led Lamba

1 Saat 38 Dakika içinde sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
%20 indirim
749.90 TL
599.92 TL
Ürün Kodu: 16147

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Akrilik levha (Üst bölüm) kırılmaz şeffaf malzemenin lazer kesim ile işlenmesi ile hazırlanmıştır.
  • Alt kaidesi masif ahşaptır 60 x 140 x 30 mm ölçüsündedir.
  • Güçlü led lambası Sarı renk vermektedir.
  • Evinizde, ofisinizde dekoratif amaçlı veya gece lambası olarak da kullanabilirsiniz.
  • Usb girişi sayesinde masaüstü bilgisayar, laptop ve powerbank ile çalışmaktadır.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Öğretmenler günü hediyesi ne olabilir diye düşünüyorsanız öğretmeniniz için son derece ayrıcalıklı ve hoşuna gidecek bir hediye vermek istiyorsunuz demektir. Bu bakımdan kullanışlılığı ve şıklığı ile öne çıkan Öğretmenler Günü Hediyesi Kişiye Özel Tasarımlı Led Lamba tercih etmeniz öğretmeninizin şimdiye kadar aldığı en ayrıcalıklı hediyelerden birisini kendisine vermeniz anlamına gelecektir.

Bu özel lamba, tamamen öğretmeniniz için tasarlanacak olup üzerinde öğretmeninizin isim ve soyadı yer alacaktır. Bu sayede kişiye özel olarak tasarlandığından öğretmeninizin kendisini daha da ayrıcalıklı hissetmesine ve ona ne kadar değer verdiğinizi rahat bir şekilde görmesine olanak tanır.

Lamba kullanım olarak USB bağlantısı ile çalıştığından son derece pratik ve güvenli bir şekilde kullanılmaya uygundur. Rahatlıkla kullanılıyor olması sayesinde her zaman tercih edilecek özelliklere sahiptir. Hoş ve işlevsel tasarımı ile öğretmeninizin çalışma masasında kendisine ayrıcalıklı bir yer bulacak olan ürün aynı zamanda dayanıklı yapısı sayesinde de uzun ömürlü kullanıma uygun olup öğretmeninizin yıllar geçse bile vermiş olduğunuz hediyeyi unutmamasına neden olacaktır.