Sınıf Öğretmenine Hediye Sukulent Naturacube

Şimdi sipariş verirseniz yarın kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile yarın teslim.
%15 indirim
399.90 TL
339.92 TL
Ürün Kodu: 14211

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Ahşap saksı ölçüleri: 7 x 7 cm'dir.
  • Ahşap saksı masif ahşaptan yapılmaktadır.
  • Sukulent bakımı:
    • iç ortamda sukulent bitkileri sprey yöntemiyle haftada 2 defa sulanmalıdır.Dalları uzaması halinde makas yardımıyla uçlarından budanabilir.
    • Sukulentlerin uzun süre yaşaması için güneş görür alanlarda bulunması ve günde 1-2 saat temiz hava ile havalandırılması önemlidir.
    • Sulama için kullanılan suyun dinlendirilmiş olmasına özen gösteriniz (bitkilerinizi klordan korumalısınız).
  • Tasarımınız Uv baskı teknolojisi ile basılmaktadır.
  • Stok durumuna göre sukulent bitki farklılık gösterebilir.
  • Sulama sadece toprağı nemlendirme amaçlıdır bu nedenle sprey ile kullanımı önerilmektedir.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Öğretmenler bizim hayatımıza dokunan ve ailemizden sonra gelen bizim için en değerli insanlardır. Bize hiç şüphesiz verdikleri emeklerin karşılığını vermek mümkün bile değildir. Sabah akşam demeden bizim için çalışırlar ve bizim başarılı olmamız için ellerinden gelen her şeyi yaparlar. Öğretmenlerimize en başta başarılarımızı sonra da onlara olan sevgimizi belli etmemiz en güzel hediyedir. Fakat sevgimizi belli etmenin en güzel yolu da onları unutmadığımı belli etmek ve hep seveceğimizi dile getirecek olan hediyeler seçmektir. Genelde öğretmenlere verilen hediyelerin başında çiçekler gelir ama çiçekler ne yazık ki dalından koparıldığı için hızlıca solarlar. O yüzden onlara emek verecekleri etkileyici hediyeler seçmek çok ama çok önemlidir. Sukulent çiçeği hem estetik görüntüsü hem de emekle büyümesi bakımında oldukça değerli bir hediyedir.

Ahşap saksı üzerine Uv ışınları ile basılmış olan canım öğretmenim yazısı tam da bir öğretmene göre tasarlanmıştır. Uv ışın sistemi ile basılmış olması sayesinde son derece sağlam olan baskı öyle kolay kolay bozulup silinen bir baskı çeşidi değildir. Sukulent çiçeği bakımı için çiçek yanında size gönderilen sprey kutusu sayesinde ekstra bir çaba harcamadan sulamasını yapabilirsiniz. Sukulent bitkisinin sulamasında ki amaç toprağı nemlendirmek olduğu için sprey ile birkaç fıs su sıkmanız yeterli olacaktır. Sulama yapılacak su dinlendirilmeli ve sonra kullanılmalıdır. Bitkinizi her gün temiz havaya çıkartarak güneş ışığı almasını sağlamalısınız.