Baking Is My Therapy Tasarımlı Mutfak Önlüğü

Şimdi sipariş verirseniz yarın kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile yarın teslim.
%17 indirim
449.90 TL
373.42 TL
Ürün Kodu: 16107

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Önlükler %100 pamuk kumaştan üretilmiştir.
  • Ürün boyutu: 80x60 cm'dir.
  • Kırmızı, ve Siyah renk seçenekli
  • Su bazlı pigment boya ile insan sağlığına zarar vermeyen baskı.
  • Üzerindeki baskı uzun ömürlü olup 80 yıkamaya ( 40 derecede ) kadar dayanıklıdır.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Yemek yapmayı seven yakınlarınız için her zaman kullanılacak bir hediye tercihinde bulunmak istiyorsanız tasarımı ile dikkat çeken Baking Is My Therapy Tasarımlı Mutfak Önlüğü tercih edebilirsiniz. Kişiye özel mutfak önlükleri özellikle yemek yapmayı sevenler için son derece kullanışlı ve kendilerini de özel hissetmelerini sağlayan ürünler arasındadır.

Bu özel hediye ile birlikte yakınlarınıza ne kadar değer verdiğinizi gösterebilir ve onların mutfakta çok daha fazla vakit geçirmesini sağlayabilirsiniz. Yemek yapmak çoğu kimse için bir uğraş olmaktan çok en keyifli işlerden birisidir ve yemek malzemelerinin özenle bir araya getirilmesi, hazırlanması ve pişirilmesi sonucunda yüzlerde oluşan lezzet memnuniyeti onlar için çok önemlidir.

Yüzlerin gülümsemesine neden olacak enfes lezzete sahip tariflerin hazırlanması için çok önemli olacak bu özel önlük tamamen pamuktan yapıldığı için sağlık açısından tamamen uygundur. Uzun süreli kullanımlarda dahi herhangi bir sağlık sorunu yaratmaz. Hafif yapısı sayesinde de ilave yük oluşturmaz ve böylece rahatlıkla kullanılabilir. Üzerinde yer alan özel tasarımı ise su bazlı pigment boya ile yüksek baskı kalitesi ile yapılmış olup silinme ya da solma göstermez ve böylece uzun süreli lezzetli tarifleri hazırlamak mümkün olmaktadır.