Avukatlık Bürolarına Hediye Adalet Terazili Tasarım Kanvas Tablo 40x60

Şimdi sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile bugün teslim.
749.90 TL
Ürün Kodu: 13981

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Ölçüleri: 40x60 cm'dir
  • Malzeme: Ahşap çıtalar üzerine doğal dokulu kanvas kağıdına baskı
  • Özel kanvas kağıdı üzerine yüksek kalitede dijital boya kullanılarak üretilmektedir
  • Doğal ahşap çerçeve üzerine gerilerek birleştirilmektedir
  • Uzun yıllar renklerini korumaktadır
  • Duvar kullanımı için uygundur. Konsol, vitrin üzerinde duvardan destek alarak konumlandırılabilir
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Avukatlık mesleğine mensup dostlarınız ve arkadaşlarınız için özel olarak düşünülmüş şahane tasarımlar bu sene online olarak hediyelikler içinde karşınıza çıkıyor. İster teşekkür hediyesi olarak alın ister yakınlarınıza yeni iş yeri tebriği için verin hepsi de göz kamaştırıyor. Kurumsal dizaynlara sahip aydınlatmadan heykele, Zippo çakmaktan kanvas tabloya aradığınız her ürün bu grup altında zengin alternatifleri ile bulunabiliyor. Şık görünümleri ve farklı özel günlere uygun formları ile mükemmel sonuç veren ürünler geliştiriliyor.

40 cm x 60 cm ebatlarda düşünülmüş dekoratif kanvas tablo ile el yapımı hediyeler arkadaşa ne olabilir fikirlerinden esinlenerek bir birleşim ortaya çıkarabilirsiniz. Avukatlık bürosu açan arkadaşlarınız için ya da doğum günü ve yılbaşı gibi özel günler için farklı bir sunum derlemeniz çok kolay. İlham alarak tablo siparişinizin kişisel dokunuşunuzla farklılık kazanmasını sağlayın. Avukatlık Bürolarına Hediye Adalet Terazili Tasarım Kanvas Tablo sayesinde çok prestijli bir jeste imza atmış olacaksınız.

Hediye seçerken kalitesini ve görünümünü önemseyenlerin tercihi modern kanvas tablo modelleri oluyor. Dekoratif ve el yapımı hediye fikirleri ile dilediğiniz amaca ve özel güne göre eklemelerle fark yaratabilirsiniz. Özgün hale getirme fırsatı yakaladığınız kanvas tablonuzun adalet temasına uygun bir paketleme düşünebilirsiniz. Ebatları ile çok kullanışlı olan bu opsiyon çalışma odalarına ya da ofislere bambaşka bir hava katacak gücü bir anda size getiriyor.