Anneler günü geldi geliyor! Özel hissettirecek en anlamlı hediyen burada 🎁 Hemen şimdi seç 👉🏻

Anlat Bizde Gülelim Esprili Öğretmenler Günü Hediyesi Kupa

Şimdi sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile bugün teslim.
194.90 TL
Ürün Kodu: 16134

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Kupa yüksekliği: 9,5 cm çapı:8,5 cm
  • Kupanın malzeme kalınlığı 4 mm'dir.
  • Ürün Çeşidi: Porselen;  klasik beyaz porselen kupa üzerine baskı yapılır.
  • Kupanızın her iki yüzüne de baskı yapılmaktadır.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Başta öğretmenler günü hediyesi olmak üzere öğretmeninizin ne kadar değerli olduğunu her zaman ona göstermek için tercih edeceğiniz hediyeler oldukça anlamlı ve mutluluk vericidir. Öğretmeninizin sizin için sağladığı fedakarlıklar, yeni bilgilerin öğrenmesine yardımcı olması ve aynı zamanda da yaşamı göstermesi son derece değerli ve ayrıcalıklı bir tutumdur.

Öğretmeninizin böylesi fedakarlıklara sahip olduğu için ona ayrıcalıklı hediyeler vererek jest yapmanız büyük bir anlam taşımaktadır. Anlat Bizde Gülelim Esprili Öğretmenler Günü Hediyesi Kupa sayesinde öğretmeninizin kullanmaktan büyük bir mutluluk duyacağı ve her kullanımda yüzünün gülümsemesine neden olacak bir hediye verebilirsiniz.

Bu özel hediye ile birlikte öğretmeniniz sıcak ve soğuk içecekleri rahatlıkla her zaman içebilecektir. Ergonomik tutma koşulları nedeniyle rahatlıkla tutulabilen kupa, sağlık koşulları açısından da uygun olup rahatlıkla ile kullanıma uygundur. Üzerinde yer alan ve öğretmeninizin her gördüğünde gülümsemesine neden olacak tasarımı ise yüksek baskı kalitesine sahip olup silinme ya da solma gibi özellikler göstermez. Kupanın üzerinde öğretmeninizin de ismi yer alacağı için tamamen kendisine özel olarak tasarlanacak bu kupa ile kendisini daha ayrıcalıklı hissedecek ve böylece şimdiye değin aldığı en güzel ve özel hediyelerden birisine sahip olacaktır.