Dekoratif Kişiye Özel Harf Baskılı Yastık

Bugün sipariş verirseniz en geç 29 Nisan Pazartesi günü kargoya verilecektir.
%18 indirim
344.90 TL
282.82 TL
Ürün Kodu: 15743

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • %100 sağlıklı baskı.
  • Kumaşla bütünleşen canlı ve çıkmayan süblime baskı.
  • 40X40 cm ölçüsünde kare yastık.
  • Yastık içi dolu kullanıma hazır olarak gelmektedir.
  • Özel dokulu kaliteli kumaş.
  • Çamaşır makinasında yıkanabilir.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Sevdikleriniz için özel ve kullanışlı bir hediye arıyor ve alışılmış hediyelerin dışında bir tercihte bulunmak istiyorsanız Dekoratif Kişiye Özel Harf Baskılı Yastık sevdiklerinizi mutlu etmenin özel bir yolu olacak. Kişiye özel yastık çeşitleri arasında özenli ve modern görünümü ile öne çıkan bu yastık, sevdiklerinizin oturma odalarında, çalışma odalarında ya da dekor olarak istedikleri her yerde kullanımlarını sağlayacak.

Sevdiklerinizin özel günlerini farklı bir hediye alarak kutlamak için, özellikle yeni eve taşınmalarda ya da ziyaretlerde tercih ettiğinizde çok anlamlı olacak bu özel yastık, şık görünümü ve kullanışlı yapısı ile sevdiklerinize verdiğiniz değeri doğrudan gösterebilmenize olanak tanıyacaktır. Tamamen yüzde yüz sağlıklı baskı özelliğine sahip olan ürün böylece sevdiklerinize hiçbir zarar vermez ve her zaman kullanılmaya olanak tanır.

Canlı ve çıkmayan özel süblime baskısı da yastığın üzerinde armağan verdiğiniz sevdiklerinizin baş harfinin yer almasını sağlayacağı için kendilerini daha özel hissetmelerine neden olacaktır. Sadece arkadaşlarınız ya da ev ziyaretleri için değil, aynı zamanda sevgilinizin yanında olamadığınız zamanlarda sizi her zaman yanında hissedebilmesi için de tercih edeceğiniz bu özel baskılı yastık, sevginin ve değer vermenin özel bir sembolü olacaktır.