Yılbaşı Temalı Anı Fotoğraf Albümü

Şimdi sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile bugün teslim.
499.90 TL
Ürün Kodu: 18786

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Anı albümünün ölçüleri 20 x 20.5 cm ve 20 Sayfadır
  • 24 adet sizin belirleyeceğiniz kare formattaki fotoğrafınız 10 x 10 cm ölçüsündeki kağıda basılarak gönderilmektedir.
  • Fotoğraflarınızı yapıştırabilmeniz ve albümünüzü daha eğlenceli hale getirmeniz için herbiri 3.5 cm x 1 ölçülerinde 80 adet farklı tasarımlarda yapışkan bant gönderilmektedir.
  • Albümün içine notlarınızı yazabileceğiniz 1 adet beyaz renkli ahşap kalem gönderilmektedir.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Yılbaşı temalı anı fotoğraf albümü, sevdiklerinizi mutlu edebilecek özel bir hediye seçeneğidir. Eşiniz, sevgiliniz ya da aile bireyleriniz için tercih edebileceğiniz bu güzel hediye alternatifi, sizlerin belirleyeceği yirmi dört adet fotoğraf baskısı ile birlikte gönderilmektedir. Sevdikleriniz ile birlikte geçirdiğiniz güzel anıların yer aldığı fotoğrafları, sahip olacağınız fotoğraf albümü içerisine farklı tasarımlar ile yerleştirebilirsiniz. Fotoğrafların albüm içerisine rahat bir şekilde konumlandırılması için seksen farklı tasarımda bantta sizlere gönderilmektedir.

Satın alacağını bu hediye setinin içerisinde yer alan özel kalem ile fotoğrafların alt kısımlarına dilediğiniz notları ya da sevdiğinize iletmek istediğiniz mesajları yazabilir, böylece hediyenizin daha anlamlı ve özel olmasını sağlayabilirsiniz. 20 x 20,5 cm ebatlarına sahip olan anı fotoğraf albümü, yirmi sayfadan oluşmaktadır. 10 x 10 cm ebatlara sahip olacak fotoğraflarınızı bu albüm içerisine dilediğiniz gibi yerleştirebilir ve kendinize özel tasarım ile partnerinize hediye edebilirsiniz. Satın alacağınız bu sürpriz hediye, özel hediye paketi ve avantajlı kargo seçenekleri ile tarafınıza gönderilmektedir. Sizlerde hemen siparişinizi vererek, bu kaçırılmayacak fırsatlardan yararlanabilirsiniz.