Uzaylı Kedi Tasarımlı Esprili Minimal Baskılı Yastık

Şimdi sipariş verirseniz yarın kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile yarın teslim.
%18 indirim
344.90 TL
282.82 TL
Ürün Kodu: 15877

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • %100 sağlıklı baskı.
  • Kumaşla bütünleşen canlı ve çıkmayan süblime baskı.
  • 40X40 cm ölçüsünde kare yastık.
  • Yastık içi dolu kullanıma hazır olarak gelmektedir.
  • Özel dokulu kaliteli kumaş.
  • Çamaşır makinasında yıkanabilir.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Arkadaşlarınız ya da sevgiliniz için özel bir hediye tercihinde bulunmak istiyorsanız esprili ve şık tasarımı ile dikkat çeken Uzaylı Kedi Tasarımlı Esprili Minimal Baskılı Yastık ile ayrıcalıklı bir hediye verebilirsiniz. Tasarımı ile ilginç yastıklar arasında dikkat çeken bu özel ürün, sevdiklerinizi gülümsetmenin iyi bir yolu olacaktır.

Ayrıca kedi seven yakınlarınız için de tercih edebileceğiniz yastık, böylece kedi seven yakınlarınızın da mutluluğunu sağlayacaktır. Sevgililer günü, tanışma yıl dönümü, doğum günü, işe başlama ya da sıradan bir günü özel güne çevirmek için tüm yakınlarınız için verilecek bir hediye değeri taşıyan ürün, otantik tasarımı ile birlikte kullanıldığı alanın da havasını değiştirmeye yardımcı olabilecektir.

Tamamen sağlıklı baskıya sahip olduğu için sadece dekoratif olarak değil, aynı zamanda işlevsel amaçlar için de kullanılacak ürün, kumaşla bütünleşmiş çıkmayan baskısı sayesinde de uzun ömürlü bir kullanım sunmaktadır. Özel dokulu kumaşı dinlenmek istenildiği anlarda da yardım sağlayacaktır. Baskı kalitesinin solmaması ve silinmemesi sayesinde de kirlendiği durumlarda çamaşır makinesinde yıkanmaya uygundur. Tüm bu özellikleri ile birlikte ayrıcalıklı bir hediye tercihinde bulunmak isteyenlere hitap eden yastık, bu sayede sevdiklerinizi mutlu edebilmenizi sağlıyor.