Sivaslı Arkadaşa Özel Tasarımlı Ön Arka Baskılı Kapşonlu Sweatshirt - %100 Pamuklu Kumaş

2 Saat 23 Dakika içinde sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
749.90 TL
Ürün Kodu: 16270

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Su bazlı pigment boya ile insan sağlığına zarar vermeyen baskı.
  • Kumaşla bütünleşen, hava geçiren terletmez canlı ve çıkmayan baskı.
  • Renk: Siyah, Lacivert, Gri Melanj, Bordo ve Füme Rengi alternatifleri mevcuttur.
  • Beden: Kadın: XS-S-M-L-XL, Erkek: S-M-L-XL-XXL
  • %100 sağlıklı pamuk kapuşonlu sweatshirt.
  • Sivaslı Arkadaşa Özel Tasarımlı Ön Arka Baskılı Kapşonlu Sweatshirt özenle kutulanıp hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Sivaslı arkadaş ya da sevgili hediyesi için ona her zaman Sivas’ı anımsatacak ve giymekten büyük bir mutluluk duyacağı bir hediye seçimi için Sivaslı Arkadaşa Özel Tasarımlı Ön Arka Baskılı Kapşonlu Sweatshirt tercih edebilirsiniz. Bu özel baskı ürün sayesinde arkadaşınız ya da sevgiliniz kendisini çok daha iyi hissedecek ve Sivas’ı üzerinde taşımaktan ayrıca mutluluk duyacaktır.

Şehirler arasında kendisine özgü kültürü ve yaşam pratikleri ile öne çıkan ve güzide bir yere sahip olan Sivas, özellikle Sivas dışına çıkmış olanlar için her zaman bir özlem kaynağıdır. Sivas’ı özleyenler ve Sivas’a ilk fırsatta gitmek isteyenler için bu özel sweatshirt sevdiklerinizi mutlu edebilmeniz için harika bir fırsat sunuyor.

İnsan sağlığına zarar vermeyen baskı kalitesi ile birlikte sağlıklı bir kullanım sunan ürün aynı zamanda hava geçiren terletmeyen baskı yapısı sayesinde de her zaman en sağlıklı koşullarda giyilmeyi mümkün hale getiriyor. Farklı renk seçeneklerine de sahip olması bakımından sevgilinizin ya da arkadaşınızın tarzını en iyi şekilde yansıtma imkânı sağlıyor.