İsim Yazılı Kılıç Tasarımlı kişiye Özel Kapşonlu Sweatshirt

Şimdi sipariş verirseniz en geç yarın kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile yarın teslim.
%12 indirim
749.90 TL
659.91 TL
Ürün Kodu: 17424

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Su bazlı pigment boya ile insan sağlığına zarar vermeyen baskı.
  • Kumaşla bütünleşen, hava geçiren terletmez canlı ve çıkmayan baskı.
  • Renk: Siyah, Lacivert, Gri Melanj, Bordo ve Füme Rengi alternatifleri mevcuttur.
  • Beden: Kadın: XS-S-M-L-XL, Erkek: S-M-L-XL-XXL
  • %100 sağlıklı pamuk kapuşonlu sweatshirt.
  • İsim Yazılı Kılıç Tasarımlı kişiye Özel Kapşonlu Sweatshirt özenle kutulanıp hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Şık bir tasarım ile üretilmiş olan bu ürün ile kullanım esnasında herhangi bir görüntü kirliliğine neden olmaz ve son derece şık bir görüntü elde edilebilmesi mümkün olur. Su bazlı pigment boya ile baskı yapılır. Boya insan sağlığına zarar vermez. Kumaş ile bütünleşen baskı hava geçiren bir yapıya sahiptir. Bu nedenle terletmez ve baskı kumaş üzerinden çıkmaz. Kolay yıkanabilen bir yapısı bulunmaktadır. Basit bir yıkama işlemi ile etkili bir hijyen elde edilebilir. Siyah, lacivert, gri, melanj, bordo, ve füme renklerine sahip olan bu ürün orijinal hediyeler kategorisindedir.

Kadın ve erkekler için farklı bedenleri mevcuttur. Kadınlar için XS, S, M, L ve XL seçenekleri bulunurken erkekler için S, M, L, Xl ve XXL modelleri bulunmaktadır. Tamamen pamuktan üretilmiş olmasından dolayı oldukça sağlıklıdır. İsim Yazılı Kılıç Tasarımlı kişiye Özel Kapşonlu Sweatshirt ürünü özenle kutulanıp hediye paketi yapılarak tarafınıza gönderilir. Ürünü almanız ile birlikte hediye paketi yapma gereksinimi hissetmeden direkt olarak aldığınız kişiye erebilirsiniz.