Giresunlulara Özel Tasarımlı Hediye Kapşonlu Sweatshirt - %100 Pamuklu Kumaş

Şimdi sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile bugün teslim.
%13 indirim
749.90 TL
652.41 TL
Ürün Kodu: 12044

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Su bazlı pigment boya ile insan sağlığına zarar vermeyen baskı.
  • Kumaşla bütünleşen, hava geçiren terletmez canlı ve çıkmayan baskı.
  • Renk: Siyah, Gri Melanj, Bordo ve Füme Rengi alternatifleri mevcuttur.
  • Beden: Kadın: XS-S-M-L-XL, Erkek: S-M-L-XL-XXL
  • %100 sağlıklı pamuk kapuşonlu sweatshirt.
  • Giresun Şehrine Özel Tasarımlı Baskılı Tişört özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Fındığın başkenti, kirazın anavatanı, Karadeniz’in ormanlarla çevrili şahane şehri Giresun’a özel olarak tasarlanmış bir hediye arıyorsanız Giresunlulara Özel Tasarımlı Hediye Kapşonlu Sweatshirt sizin için biçilmiş kaftan! Yeşille mavinin buluştuğu bu eşsiz şehrin yaylalarının kokusu, sizin ve Giresunlu arkadaşlarınızın burnunda tütüyorsa Giresunlulara Özel Tasarımlı Hediye Kapşonlu Sweatshirt, hem hediye olarak hem de kendiniz için tercih edebileceğiniz keyifli bir ürün.

28 plakasından yöresel yağlaşına, kirazından fındığına, kemençeden horona yöreye özgü ne varsa Giresunlulara Özel Tasarımlı Hediye Kapşonlu Sweatshirt ile memleketinizin havasını içinizde hissedeceksiniz. Erkek arkadaşa doğum günü hediyesi arıyorsanız, “Giresunlu eşime doğum günü sürprizi ne yapabilirim” diye soruyorsanız bu özel ürünü gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Emin olun; yakınlarınız, Karadeniz’in bu inci kentinin tüm güzelliklerini modern yazı karakterleriyle sergileyen kapşonlu sweatshirt’ü severek giyeceklerdir. Giresunlulara Özel Tasarımlı Hediye Kapşonlu Sweatshirt, siyah, gri melanj, bordo ve füme renk seçenekleri ile her zevke hitap eden hediyelik bir ürün olarak karşınızda...

Giresunlulara Özel Tasarımlı Hediye Kapşonlu Sweatshirt’ün üzerindeki baskı, su bazlı pigment boya ile yapılmış olup insan sağlığına zarar vermemektedir. Yüzde yüz sağlıklı ve pamuklu olan sweatshirt, kumaşla bütünleşen, hava geçiren, terletmez, canlı ve çıkmayan baskıya sahip. Kadınlar için XS-S-M-L-XL, erkekler için de S-M-L-XL-XXL bedenleri mevcut olan ürünümüz, Giresunlu yakınlarınız ve sevdikleriniz için hem duygusal hem de üzerlerinden çıkarmayacakları bir hediye seçeneği. Uygun fiyat avantajıyla da öne çıkan Giresunlulara Özel Tasarımlı Hediye Kapşonlu Sweatshirt, akrabalarınız için de hem yaratıcı hem de esprili bir armağan olacaktır.

“Hediyemi paketlemeden gönderemem ki” diyorsanız merak etmeyin; Giresunlulara Özel Tasarımlı Hediye Kapşonlu Sweatshirt özenle kutulanıp hediye paketi yapılarak dilediğiniz adrese kargo ile gönderilmektedir. Sitemizde, ödemenizi banka kartınız ile güvenle online olarak yapabilir; dilerseniz kapıda ödeme seçeneğini de tercih edebilirsiniz. Hediye Sepeti, tüm özel günlerinizde, eşe, dosta, akrabaya ya da sevgiliye sıradışı hediyeler için birbirinden farklı seçenekleri ve tüm banka kartlarına 6 taksit imkanı ile her an yanınızda!